Erkélyajtók

ERKÉLYAJTÓK

Szín

Fehér alapszínben, illetve 28 féle fóliázott színben választható, külső és belső oldalon.

Biztonság

Felfeszítés elleni védelem.

Üvegezés

Teljesen üveges változat, 24 mm-es kétrétegű üveg, vagy akár 48 mm-es háromrétegű üveg.

Design

Modern minimál stílus, egyedi megjelenés praktikus megoldás.

Hőszigetelés

Prémium kategóriás profilok, rendkívül alacsony hőátbocsátási értékekkel.

Ár

72 900 FT - tól

Méret

Toló-bukó erkélyajtó: szélleség180cm től - 300cm ig, magasság 200cm től - 240cm ig.

Emelő-toló erkélyajtó: szélleség: 240cm től - 490cm ig, magasság 210cm től - 240cm ig.

// Erkélyajtók

Erkélyajtók és teraszajtók által a természet és külvilág kicsivel közelebb kerülhet otthonunkhoz, kialakításuk, stílusuk és anyaguk pedig számtalan lehetőséget kínál, hogy a belső dizájnhoz legjobban illő kerüljön kiválasztásra.

Szinte kivétel nélkül minden teraszajtó és erkélyajtó nagy üvegfelülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a természetes fény bejutását a lakásba. Ez növeli a térérzetet és segít spórolni a világításon.

// A toló teraszajtó kétféle típusa "Klikk a képre"

// Mi is különbség az emelő toló és a toló bukó ajtók között? 

Azt kell mondanunk, hogy mindegyik megoldásnak megvan a megfelelő felhasználási területe, és előnyei, de több dologban is különböznek egymástól. Az első különbség az, hogy a toló-bukó ajtó szárnyát, ahogy a nevében is van buktatni is lehet, míg az emelő tolónál csak oldalra mozgatásra van lehetőség. 

Az emelő toló erkélyajtó minimum 240 cm szélességben gyártható, kisebb hely esetén csak bukó-toló erkélyajtó szerelhető, de ezeknél is az ajtószárnynak legalább 80 cm szélesnek kell lennie.

A toló bukó erkélyajtó esetén a szárny súlya maximum 200 kg lehet, ezzel ellentétben az emelő toló erkélyajtó vasalat akár 400 kg súlyú ajtószárnyat is képes mozgatni.

A toló bukó erkélyajtó esetében a vasalat kívül helyezkedik el az ajtó lap alatt, az emelő toló erkélyajtó ellenben a falcba süllyesztett vasalatokkal kerül gyártásra, így letisztultabb, modernebb megjelenést biztosítva. 

A bukó-toló ajtó küszöbe a technológiából adódóan a legmagasabb pontján 9,7 cm, míg az emelő-toló erkélyajtó küszöbe lesüllyeszthető, teljesen akadálymentes áthaladást biztosít. 

// Miért jó választás a műanyag erkélyajtó?

Terasz tolóajtó beépítésére több okból is sor kerülhet, például helytakarékosság céljából, de az egyszerű elegancia kedvelőinek is ajánlott megoldás.
Mindemellett felvetődik a kérdés, milyen anyagból a legideálisabb erkély- vagy teraszajtót választani, sok esetben pedig a műanyag lesz rá a válasz.

// Milyen érvek szólnak a műanyag erkélyajtó mellett?

  • Nagy szigetelési teljesítménnyel bír, ezért műanyag teraszajtók esetén is kitűnő választás.
  • Robosztus kialakítással, kettő vagy háromrétegű üvegezéssel látták el őket.
  • A tömítések integráltak még a kiegészítő profilokban is, így a műanyag erkélyajtók nem képeznek hőhidat.
  • A műanyag erkélyajtó árak és teraszajtó ár mérettől és kialakítástól függően változik, azonban megtérülés szempontjából kiváló ár-érték aránnyal bír.
  • Jó hőszigetelők, így csökkenthető általuk a hűtési- vagy fűtési energiaveszteség.
  • A műanyag teraszajtó tisztítása végtelenül egyszerű, egy nagyobb eső után szimplán letörölhetők a szennyeződések.
  • Nem csupán fehérben, hanem számos más színben is rendelhetők műanyag teraszajtók, hogy maximálisan illeszkedjenek a ház stílusához. Akár fa hatású profilok is kérhetők a műanyag előnyös tulajdonságaival ötvözve.


A háromrétegű üveggel ellátott ajtók emellett kellő hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal is bírnak, így az erkélyajtó ár jelentősen megtérül majd. A biztonságos működés évtizedeken át garantált, komolyabb karbantartásra nincs szükség ezeknél a konstrukcióknál. A pontosabb erkélyajtó árak és kivitelezések tekintetében nézze meg kínálatunkat, vagy kérjen ajánlatot!

Mennyi az erkélyajtó ár? Kérje online ajánlatunkat, a legjobb árat adjuk!

AJÁNLAT KÉRÉS+36 70 802 8108

// Erkélyajtók
Bukó-Nyíló

Modern teraszajtó,A modern teraszajtók olyan stílusos és praktikus megoldások, amelyek ideálisak lehetnek a modern otthonokhoz vagy épületekhez. Ezek az ajtók általában tiszta vonalakkal, letisztult megjelenéssel és korszerű funkcionalitással rendelkeznek. Néhány jellemzőjük: Üvegfelületek: A modern teraszajtók általában nagy üvegfelületekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a természetes fény behatolását a térbe, és tágas megjelenést kölcsönöznek. Minimalista keretek: Ezek az ajtók gyakran rendelkeznek vékony, minimalista keretekkel, amelyek tiszta és letisztult megjelenést biztosítanak. Többfunkciós működés: A modern teraszajtók gyakran többféle funkciót kínálnak, például toló, bukó, vagy akár összecsukható rendszereket, hogy megfeleljenek az egyedi igényeknek és az adott tér geometriájának. Energiahatékonyság: Sok modern teraszajtó kiválóan szigetel, ami segít csökkenteni az energiafogyasztást és a hőveszteséget. Okos funkciók: Néhány modern teraszajtó lehetőséget kínálhat okos funkciókra, például távirányítású vagy automatizált nyitás-zárásra, valamint egyéb okos otthon integrációkra.Fontos megjegyezni, hogy a modernteraszajtók elérhetők különböző anyagokból, mint például alumínium, műanyag vagy fa, és különféle kivitelezési lehetőségekkel rendelkezhetnek. Fontos azonban a tervezés során figyelembe venni az adott tér stílusát és funkcionális igényeit, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.

80x200cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Az erkélyajtó Budapesten kiváló választás a kényelem és esztétika harmonizálásához. Termékeink minőségi anyagokból készülnek, biztosítva ezzel hosszú élettartamukat. Széles választékunkban megtalálhatóak az egyedi igényekhez igazodó designok és méretek. Az erkélyajtóink modern és időtálló megoldásokat nyújtanak, miközben energiahatékonyságuk révén segítenek csökkenteni a fűtési költségeket

80x200cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 72.900 Ft.-tól

80x210cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben elérhetőek kiváló minőségű műanyag erkélyajtók versenyképes áron. Személyre szabott kiszolgálással várjuk, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást. Az áraink tükrözik a prémium anyagok és a szakszerű beszerelés magas színvonalát. Kérjen árajánlatot még ma, és lépjen be azok közé, akik elégedetten élvezik otthonuk kényelmét és esztétikáját műanyag erkélyajtóinkkal Békéscsabán

80x210cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 73.700 Ft.-tól

90x200cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Tekintse meg telephelyünkön kínált olcsó erkélyajtóinkat Debrecenben! Magas minőségű, ám megfizethető megoldásokat kínálunk, hogy otthona stilizált és praktikus legyen. Szakértő csapatunk segít kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb lehetőséget. Az olcsó erkélyajtóink nem csupán gazdaságosak, hanem kiváló teljesítményt és energiahatékonyságot is biztosítanak. Lépjen be hozzánk Debrecenben, és találja meg álmai erkélyajtóját a költséghatékony választékunkban

90x200cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 75.700 Ft.-tól

90x210cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Budapesti boltunkban két szárnyú műanyag erkélyajtók széles választékát kínáljuk, hogy igazodjunk az Ön egyedi igényeihez. Termékeink magas minőségű műanyagból készülnek, biztosítva a tartósságot és energiahatékonyságot. Stílusos és modern kialakításukkal otthona eleganciáját emelik ki. Kérjük, látogasson el hozzánk Budapesti boltunkba, ahol szakértő csapatunk segít kiválasztani a legmegfelelőbb kétszárnyú műanyag erkélyajtót az Ön számára

90x210cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 76.800 Ft.-tól

100x200cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben kiváló minőségű műanyag erkélyajtók elérhetőek, melyek együttesen ablakkal is rendelhetőek. Termékeink magas színvonalú anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és energiahatékonyságot. A kombinált műanyag erkélyajtók és ablakok elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonának. Üzletünkben szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő méretű és stílusú termékeket

100x200cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 80.200 Ft.-tól

100x210cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban kedvező áron kínálunk magas minőségű műanyag kétszárnyú erkélyajtókat. Az áraink az alapanyagok minőségét és a szakszerű beszerelést is magukban foglalják. Széles választékunkban megtalálhatja az otthonához legjobban illő stílust és méretet. Az árakról pontos információt személyre szabott árajánlat kérésekor szolgálunk. Szakértő kollégáink Debrecenben állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni a legideálisabb műanyag kétszárnyú erkélyajtót az Ön számára

100x210cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 80.700 Ft.-tól

110x200cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön kínálunk zárható erkélyajtókat, amelyek kiváló biztonságot nyújtanak otthonának. Termékeink modern zárszerkezetekkel vannak ellátva, garantálva a magas szintű védelmet és nyugalmat. A zárható erkélyajtóink kényelmes és esztétikus megoldásokat kínálnak, ötvözve a stílust és a funkcionalitást. Látogasson el hozzánk Budapesten, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő, zárható erkélyajtót

110x200cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 85.200 Ft.-tól

110x210cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben széles választékban kínálunk teraszajtókat, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek. Termékeink modern designnal rendelkeznek, és kiválóan alkalmasak otthona stílusának emelésére. A teraszajtóink szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, biztosítva a hosszú élettartamot és a hatékony funkcionalitást. Látogasson el hozzánk Békéscsabán, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb teraszajtót.

110x210cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 86.500 Ft.-tól

70x240cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban kedvező áron kínálunk magas minőségű teraszajtókat. Áraink tartalmazzák a minőségi anyagokat és a szakszerű beszerelést. Széles választékunkban megtalálhatóak az otthonához leginkább illő stílusok és méretek. Az árak pontos információja személyre szabott árajánlat kérésekor érhető el. Szakértő kollégáink Debrecenben állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni a legmegfelelőbb teraszajtót az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően

70x240cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 77.400 Ft.-tól

80x240cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön széles választékban kínálunk kiváló minőségű és stílusos terasz tolóajtókat. Termékeink modern designnal és innovatív technológiával rendelkeznek, hozzájárulva otthona funkcionalitásához és esztétikájához. A tolóajtók könnyen kezelhetők és helytakarékosak, ideálisak a teraszokhoz és kertkapcsolatokhoz. Látogasson el hozzánk Budapesten, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeinek és stílusának leginkább megfelelő terasz tolóajtót

80x240cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 81.500 Ft.-tól

90x240cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben széles választékban kínálunk erkélyajtókat különböző méretekben, hogy megfeleljünk az egyedi igényeinek. Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, és kiváló energiahatékonyságot nyújtanak. Különböző méretekben kapható erkélyajtóink segítenek Önnek megtalálni a tökéletes méretű és stílusú ajtót otthonához. Szakértő kollégáink Békéscsabán készséggel segítenek az optimális méretek kiválasztásában, hogy az erkélyajtó tökéletesen illeszkedjen az Ön igényeihez

90x240cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 85.300 Ft.-tól

100x240cm Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban állunk rendelkezésére az erkélyajtó beállításához. Szakértő kollégáink segítenek optimalizálni az ajtó beállítását, hogy zökkenőmentesen működjön és kiválóan illeszkedjen a nyílászáróhoz. Az erkélyajtók beállítása fontos lépés a megfelelő működés és a hosszú élettartam érdekében. Látogasson el hozzánk Debrecenben, és bízza ránk az erkélyajtó beállítását, hogy élvezhesse otthona kényelmét és funkcionalitását

100x240cm
Bukó-Nyíló Erkélyajtó

Ár: 87.500 Ft.-tól

Minőségi bukó-nyíló erkélyajtót vásárolna? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLAT KÉRÉS+36 70 802 8108

// Erkélyajtók 
Váltószárnyas
Nyíló+Bukó-Nyíló

teraszajtó HST-anthrazitgrau,Az "HST" (Hideg Savállású Tolórendszer) az egyik legmodernebb és leginnovatívabb tolórendszer típusa, amely lehetővé teszi a nagyméretű üvegfelületekkel rendelkező teraszajtók könnyed és csendes mozgását. Az "anthrazitgrau" pedig a német nyelvben az "antarktiszszürke" színre utal, ami egy sötét szürke árnyalat. Egy "teraszajtó HST-anthrazitgrau" jellemzői lehetnek: Modern dizájn: Az HST tolórendszernek köszönhetően a teraszajtók könnyen és csendesen mozognak, minimalista megjelenést biztosítva. Nagy üvegfelületek: A teraszajtók nagy üvegfelületei maximális természetes fényt biztosítanak a térbe, miközben tágas megjelenést nyújtanak. Szigetelés: Az alacsony hővezetési tényezővel rendelkező profilok és a magas minőségű tömítések révén a teraszajtók hatékony hő- és hangszigetelést nyújtanak. Színválaszték: Az "anthrazitgrau" szín egy modern és elegáns megjelenést biztosít, amely jól illeszkedhet a korszerű építészeti stílusokhoz és belső kialakításokhoz. Továbbfejlesztett biztonság: Az HST rendszerrel ellátott teraszajtók általában magas biztonsági szintet biztosítanak, például többpontos zárral és erősített profilokkal. Fontos megjegyezni, hogy az "HST-anthrazitgrau" teraszajtók árai és specifikációi függenek a mérettől, a gyártótól és a kiegészítő tulajdonságoktól. Érdemes egy szakértővel konzultálni annak érdekében, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

130x200cm Váltószárnyas Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesten, a magas minőségű erkélyajtók széles választékát kínáljuk, amelyek tökéletesen illeszkednek otthonához. Szakembereink gondoskodnak a gyors és precíz beszerelésről, hogy Ön azonnal élvezhesse az új ablakok előnyeit. Tekintse meg kínálatunkat és válassza az Ön igényeinek megfelelő design-t és funkcionalitást. Bízza ránk az ablakajtók cseréjét, és garantáljuk elégedettségét.

130x200cm
Váltószárnyas

Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 130.300 Ft.-tól

130x210cm Váltószárnyas Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Üzletünk Békéscsabán széles választékban kínálja a kiváló minőségű műanyag erkélyajtókat versenyképes áron. Keresse fel üzletünket, ahol szakértő kollégáink segítenek Önnek a legmegfelelőbb termék kiválasztásában. Az áraink kedvezőek, és figyelembe vesszük az egyedi igényeket is. A műanyag erkélyajtóink modern designnal és energiatakarékos megoldásokkal rendelkeznek

130x210cm
Váltószárnyas
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 133.600 Ft.-tól

140x200cm Váltószárnyas Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Fedezze fel olcsó, mégis minőségi erkélyajtóinkat Debreceni telephelyünkön! Kínálatunkban számos megfizethető lehetőség található, amelyek garantálják az otthona frissességét és esztétikáját. A műanyag erkélyajtóink nem csak költséghatékonyak, de hosszú élettartamukkal és energiatakarékos tulajdonságaikkal is kiemelkednek. Látogasson el hozzánk Debrecenben, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön számára ideális megoldást

140x200cm
Váltószárnyas
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 133.600 Ft.-tól

140x210cm Váltószárnyas Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesti boltunkban kiváló minőségű kétszárnyú műanyag erkélyajtók széles választékát kínáljuk. Stílusos és funkcionalitásban is kifinomult megoldások, amelyek otthona számára tökéletes választást jelentenek. A két szárnyú kialakítás lehetővé teszi a nagyobb nyitási területet és könnyű hozzáférést a teraszhoz vagy erkélyhez. Látogasson el boltunkba, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő műanyag erkélyajtót Budapesten

140x210cm
Váltószárnyas
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 137.500 Ft.-tól

150x200cm Váltószárnyas Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben kiváló minőségű műanyag erkélyajtókat kínálunk, amelyeket ablakkal is kombinálhat. Egyedi tervezésű, energiahatékony és stílusos termékeinket versenyképes áron kínáljuk. Az ablakkal kombinált erkélyajtók lehetővé teszik a természetes fény beáramlását és csodálatos kilátást biztosítanak. Kérjen személyre szabott árajánlatot üzletünkben, és fedezze fel, hogyan teheti még kellemesebbé otthonát műanyag erkélyajtók és ablakok kombinációjával Békéscsabán

150x200cm
Váltószárnyas
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 137.100 Ft.-tól

150x210cm Váltószárnyas Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban kedvező árú műanyag kétszárnyú erkélyajtókat kínálunk. Termékeink magas minőségű műanyagból készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és energiahatékonyságot. Két szárnyú erkélyajtóink modern stílusban ötvözik a funkcionalitást és esztétikát. Szakértő csapatunk segít kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb terméket. Látogasson el boltunkba Debrecenben, és ismerje meg a versenyképes árakon elérhető kiváló minőségű műanyag kétszárnyú erkélyajtóinkat

150x210cm
Váltószárnyas
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 141.000 Ft.-tól

160x200cm VáltószárnyasBukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön zárható erkélyajtókat kínálunk, melyek biztonságot és funkcionalitást ötvöznek. Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, és különböző zárási mechanizmusokkal rendelkeznek a maximális biztonság érdekében. Kényelmes és elegáns megoldásokat nyújtunk, hogy otthona modern és védelmező legyen. Szakértő csapatunk segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő zárható erkélyajtót, és válaszol minden kérdésére

160x200cm
Váltószárnyas
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 140.400 Ft.-tól

160x210cm VáltószárnyasBukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben kínálunk stílusos teraszajtókat, melyekkel otthona elegánsabbá válhat. Termékeink minőségi anyagokból készülnek, biztosítva a hosszú élettartamot és energiahatékonyságot. A teraszajtóink széles választékban elérhetőek, és különböző stílusokban és méretekben rendelhetőek. Szakértő kollégáink örömmel segítenek megtalálni az Ön igényeinek megfelelő teraszajtót Békéscsabán

160x210cm
Váltószárnyas
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 144.400 Ft.-tól

130x240cm VáltószárnyasBukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban kedvező árú teraszajtók széles választékát kínáljuk, minőségi anyagokból és szakszerű telepítéssel. Áraink az igényeknek megfelelő méretű és stílusú teraszajtókat tartalmazzák. Kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy pontos információkat kapjon az árakról. Szakértő kollégáink a rendelkezésére állnak Debrecenben, hogy segítsenek kiválasztani a legjobb teraszajtót az otthonába

130x240cm
​​​​​​​​​​​​​​
Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 150.000 Ft.-tól

140x240cm ​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön kínálunk magas minőségű tolóajtókat teraszokhoz. Termékeink modern designnal, könnyű kezelhetőséggel és kiváló funkcionalitással rendelkeznek. A tolóajtók segítségével optimalizálhatja a térkihasználást, miközben élvezheti a könnyű nyitás és zárás előnyeit. Budapesti üzletünkben szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő tolóajtót, figyelembe véve az esztétikát és a funkcionalitást

140x240cm
​​​​​​​
Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 151.400 Ft.-tól​​​​​​​

150x240cm ​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben változatos méretekben kínálunk erkélyajtókat, hogy megfeleljünk az egyedi igényeinek. Az erkélyajtóink széles skáláját megtalálja nálunk, lehetősége van választani a különböző magasságú és szélességű modellek közül. Szakértő kollégáink segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb méreteket, figyelembe véve az elérhető helyet és az otthona egyéb kialakítását

150x240cm
​​​​​​​
Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 153.000 Ft.-tól​​​​​​​

160x240cm​​​​​​​ ​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban szakszerű és precíz erkélyajtó beállítási szolgáltatást kínálunk. Tapasztalt csapatunk gondoskodik arról, hogy az erkélyajtó tökéletesen zárjon, könnyen nyíljon és zárjon, valamint hogy megfelelően illeszkedjen a keretéhez. A beállítás során figyelembe vesszük az épület sajátosságait és az ajtó egyedi jellemzőit. Ha szükséges, szakértőink tanácsokkal és javaslatokkal is segítenek az optimális beállítás elérésében

160x240cm​​​​​​​
​​​​​​​
Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 156.500 Ft.-tól​​​​​​​

Váltószárnyas erkélyajtó ár érdekli? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLAT KÉRÉS+36 70 802 8108​​​​​​​​​​​​​​

// Erkélyajtók 
​​​​​​​
Átmenőkilincses
​​​​​​​Bukó-Nyíló 

Az erkélyajtók méretei változhatnak attól függően, hogy milyen típusú ajtót szeretne telepíteni, valamint az adott helyiségek vagy épületek igényeitől és méreteitől. Általánosságban elmondható, hogy az erkélyajtók szélessége és magassága változhat, és lehetnek standard méretek vagy egyedi méretre készültek. A leggyakoribb standard méretek közé tartoznak: Szélesség: Általában az erkélyajtók szélessége 80 cm-től akár 300 cm-ig is terjedhet. Ez azonban függ a választott típustól és a gyártótól. Magasság: Az erkélyajtók magassága általában 200 cm-től 250 cm-ig terjedhet, de egyes esetekben lehetnek magasabbak vagy alacsonyabbak is, attól függően, hogy milyen típusú ajtót szeretne. Fontos megjegyezni, hogy az egyedi méretre készített erkélyajtók lehetővé teszik a pontos méretezést az adott helyiség vagy épület igényeinek és méreteinek megfelelően. Ilyen esetekben az ajtók méretét a gyártó vagy a szakember segítségével kell meghatározni annak érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjenek és megfelelően működjenek az adott térben.​​​​​​​

80x200cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó,Budapesten kiváló minőségű erkélyajtók széles választékát kínáljuk 25 éves tapasztalattal. Nyílászáróink modern designnal, energiahatékonysággal és biztonsággal rendelkeznek. Válassza otthonába a legjobbat

80x200cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 108.700 Ft.-tól

80x210cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó,Békéscsabai üzletünkben kiváló minőségű műanyag erkélyajtókat kínálunk elérhető áron. Széles választékunkban megtalálja az igényeinek megfelelő méreteket és designokat. Az áraink versenyképesek, és szolgáltatásaink magas színvonalúak. Rugalmas csapatunk szívesen segít Önnek az optimális megoldás kiválasztásában. Látogasson el üzletünkbe Békéscsabán, ahol szakértő kollégáink várják, hogy részletesen tájékoztassák Önt az ajtóinkról és az árakról

80x210cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 111.400 Ft.-tól

90x200cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Debreceni telephelyünkön rendkívül kedvező árú, ugyanakkor kiváló minőségű erkélyajtókat kínálunk. Az olcsó erkélyajtóink nemcsak pénztárcakímélőek, hanem strapabíróak és esztétikusak is. Üzletünkben szakértő kollégáink segítenek Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő megoldást. Válassza az olcsó erkélyajtókat Debrecenben, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség terén

90x200cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 112.800 Ft.-tól

90x210cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Fedezze fel Budapesti boltunkban kapható kiváló minőségű, kétszárnyú műanyag erkélyajtóinkat! Széles választékunkban szerepelnek olyan stílusok és méretek, amelyek minden igényt kielégítenek. Az elegáns megjelenés és a tartós anyagok garantálják a hosszú élettartamot. Üzletünk szakértő csapata segít Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb opciót, és azonnali árajánlatot ad​​​​​​​

90x210cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 115.500 Ft.-tól

90x240cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Üzletünk Békéscsabán a legkiválóbb minőségű műanyag erkélyajtók széles választékát kínálja, melyek ablakkal is rendelkeznek. Ezek a termékek tartósak, energiatakarékosak és modern stílusban készülnek, hogy otthona még vonzóbbá váljon. Szakértő csapatunk segít Önnek megtalálni a tökéletes erkélyajtót az egyedi igényeihez. Látogasson el üzletünkbe Békéscsabán, és válassza ki az Ön számára ideális műanyag erkélyajtót ablakkal

90x240cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 125.300 Ft.-tól
​​​​​​​

100x200cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban elérhetőek kiváló minőségű műanyag kétszárnyú erkélyajtók versenyképes áron! Termékeink magas színvonalú anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és energiahatékonyságot. Az áraink kedvezőek, miközben a termékeink kiváló teljesítményt és esztétikát nyújtanak. Szakértő csapatunk segít Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb kétszárnyú műanyag erkélyajtót az igényei alapján

100x200cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 118.300 Ft.-tól

100x210cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön zárható erkélyajtókat kínálunk, melyek biztonságot és funkcionalitást ötvöznek. A zárható erkélyajtóink kiváló minőségű anyagokból készülnek, és modern zármegoldásokkal rendelkeznek a maximális védelem érdekében. A termékeink stílusos kialakítása harmonizál otthonával, miközben a biztonságot is szem előtt tartják

100x210cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 121.300 Ft.-tól

100x240cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben széles választékban kínálunk teraszajtókat. Minőségi anyagokból készültek, kiváló funkcionalitással és esztétikával. Termékeink között megtalálhatók a különböző stílusok és méretek, hogy igazodjunk az egyedi igényekhez. Kollégáink a helyszínen segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb teraszajtót, és szívesen adnak részletes információkat az árakról

100x240cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 131.300 Ft.-tól​​​​​​​

80x240cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban megfizethető áron kínálunk kiváló minőségű teraszajtókat. Az áraink tartalmazzák az alapanyagok minőségét és a szakszerű beszerelést is. Széles választékunkban megtalálhatja az otthonához legjobban illő stílust és méretet. Az árakról pontos információt személyre szabott árajánlat kérésekor szolgálunk. Szakértő kollégáink Debrecenben állnak rendelkezésére, hogy segítsenek megtalálni a legmegfelelőbb teraszajtót az Ön igényeire szabva

80x240cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 120.800 Ft.-tól
​​​​​​​

100x230cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön széles választékban kínálunk terasz toló ajtókat, amelyek praktikusak és esztétikusak. Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és energiahatékonyságot. A toló ajtóink könnyű kezelhetőségük révén kényelmes megoldást nyújtanak, miközben modern designjukkal emelik otthona megjelenését. Látogasson el hozzánk Budapesten, ahol szakértő kollégáink segítenek megtalálni az Ön igényeinek legmegfelelőbb terasz toló ajtót

100x230cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 127.600 Ft.-tól

90x230cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben széles méretválasztékban kínálunk erkélyajtókat, hogy megfeleljünk az egyedi igényeinek. Az erkélyajtóink különböző méretekben elérhetőek, így könnyen megtalálhatja az otthonához legjobban illőt. Szakértő csapatunk segít kiválasztani a megfelelő méretet és stílust az Ön igényeihez és térrendezéséhez. Látogasson el hozzánk Békéscsabán, ahol bemutatjuk a különböző méretekben elérhető erkélyajtóinkat, és segítünk megtalálni az ideális megoldást otthonához

90x230cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 121.500 Ft.-tól

800x220cm Átmenőkilincses Bukó-Nyíló Erkélyajtó,Debreceni boltunkban készséggel segítünk erkélyajtójának beállításában, hogy tökéletesen működjön. Szakértő kollégáink a helyszínen végzik el a szükséges beállításokat, optimalizálva az ajtó mozgását és záródását. A precíz beállítás segít megelőzni esetleges problémákat, és hozzájárul a hosszú élettartamhoz. Vegye igénybe szolgáltatásainkat Debrecenben, és bízza ránk az erkélyajtó beállítását, hogy tovább növelje otthona kényelmét és funkcionalitását

800x220cm
Átmenőkilincses Bukó-Nyíló
Erkélyajtó

Ár: 114.500 Ft.-tól

A legjobb átmenőkilincses erkélyajtó árat szeretné? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLAT KÉRÉS+36 70 802 8108​​​​​​​​​​​​​​

// Erkélyajtók
​​​​​​​
Átmenőkilincses 
​​​​​​​
Váltószárnyas ​​​​​​​​​​​​​​Nyíló+Bukó-Nyíló 

HST-Standard-anthrazitgrau,Az "HST" az "Hideg Savállású Tolórendszer" rövidítése, amely egy modern és innovatív megoldást jelent a tolóajtók területén. A "Standard" jelző pedig általában arra utal, hogy ez egy alapvető, leggyakrabban előforduló típusú termék, amely széles körben elérhető. Az "anthrazitgrau" pedig a német nyelvben az "antarktiszszürke" színre utal, ami egy sötét szürke árnyalat. Egy "HST-Standard-anthrazitgrau" tolóajtóra vonatkozóan az alábbiak lehetnek a jellemzők: Hideg Savállású Tolórendszer: Az HST rendszerrel ellátott tolóajtók kiválóan működnek és könnyedén kezelhetők, ami tágas és kényelmes átjárást biztosít a belső és külső tér között. Standard kivitel: Ez a típusú tolóajtó általában az alapvető funkciókat és jellemzőket kínálja, ami lehetővé teszi a hatékony és megbízható működést. Anthrazitgrau szín: Az "anthrazitgrau" szín egy modern és elegáns megjelenést kölcsönöz az ajtónak, amely jól illeszkedhet a korszerű építészeti stílusokhoz és belső kialakításokhoz. Szigetelés: Az alacsony hővezetési tényezővel rendelkező profilok és a magas minőségű tömítések révén a tolóajtó hatékony hő- és hangszigetelést nyújt. Biztonság: Az HST rendszerrel ellátott tolóajtók általában magas biztonsági szintet biztosítanak, például többpontos zárral és erősített profilokkal. Fontos megjegyezni, hogy az "HST-Standard-anthrazitgrau" tolóajtók árai és specifikációi függenek a mérettől, a gyártótól és a kiegészítő tulajdonságoktól. Érdemes egy szakértővel konzultálni annak érdekében, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.​​​​​​​

130x200cm Átmenőkilincses Váltószárnyas Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban szakszerű erkélyajtó beállítási szolgáltatást nyújtunk, hogy biztosítsuk az optimális működést és zökkenőmentes használatot. Tapasztalt szakembereink segítenek az ajtó helyes beállításában, biztosítva a megfelelő záródást, illetve a könnyű és csendes mozgást. Az erkélyajtó beállítása során figyelembe vesszük az ajtók méretét, típusát és az esetleges kopásokat, hogy teljesítménye hosszú távon is megmaradjon

130x200cm
Átmenőkilincses Váltószárnyas

Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 166.500 Ft.-tól

130x210cm Átmenőkilincses Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben széles méretválasztékkal rendelkező erkélyajtókat kínálunk, hogy megfeleljünk az Ön egyedi igényeinek. Kisebb és nagyobb méretekben egyaránt elérhetőek termékeink, így könnyen megtalálhatja az otthonához leginkább illeszkedő erkélyajtót. Szakértő csapatunk segít Önnek kiválasztani a megfelelő méretet, hogy az pontosan illeszkedjen az Ön tervezett helyszínére

130x210cm
Átmenőkilincses
Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 171.000 Ft.-tól

140x200cm Átmenőkilincses Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön széles választékban kínálunk terasz toló ajtókat, amelyek ideálisak a modern és praktikus otthonokhoz. Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, és rendelkeznek korszerű tolórendszerrel, hogy könnyedén nyithatóak és zárhatóak legyenek. Az elegáns és térkímélő toló ajtók kiválóan alkalmasak teraszokhoz, kertekhez vagy erkélyekhez

140x200cm
Átmenőkilincses
Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 170.400 Ft.-tól

140x210cm Átmenőkilincses Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban elérhetőek teraszajtók versenyképes áron! Kínálatunkban szereplő termékek minőségi anyagokból készülnek, és modern design elemekkel rendelkeznek. Áraink tartalmazzák a szakszerű beszerelés költségeit is. Teraszajtóink energiahatékonyak és tartósak, biztosítva ezzel otthona kényelmét és esztétikáját

140x210cm
Átmenőkilincses
Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 174.900 Ft.-tól

150x200cm Átmenőkilincses​​​​​​​​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben széles választékban kínálunk kiváló minőségű teraszajtókat. Legyen szó egyszárnyú vagy kétszárnyú teraszajtóról, nálunk megtalálja az otthonához tökéletesen illő stílust és méretet. Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, és korszerű technológiával vannak felszerelve. Szakértő kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb teraszajtót az igényei alapján

150x200cm
Átmenőkilincses​​​​​​​​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 174.000 Ft.-tól

150x210cm Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesti telephelyünkön zárható erkélyajtókat kínálunk, biztosítva otthona biztonságát és nyugalmát. Termékeink magas minőségű anyagokból készülnek, és a legmodernebb zárási technológiákkal vannak ellátva. A zárható erkélyajtók nemcsak a védelmet szolgálják, hanem esztétikusan is illeszkednek otthona kialakításához

150x210cm
Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 178.700 Ft.-tól​​​​​​​

160x200cm Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Debreceni boltunkban kedvező áron kínálunk magas minőségű műanyag kétszárnyú erkélyajtókat. Széles választékunkban megtalálhatóak az egyedi igényeknek megfelelő stílusok és méretek. Termékeink energiahatékonyak és tartósak, garantálva a hosszú élettartamot. Az árak a minőséget tükrözik, és szakértő csapatunk segít megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára

160x200cm
Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 177.500 Ft.-tól

160x210cm​​​​​​​ Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben kiváló minőségű műanyag erkélyajtók érhetők el, amelyek kombinálják az ablakok funkcionalitását. Kínálatunkban szereplő termékek magas minőségű műanyagból készültek, biztosítva a hosszú élettartamot és energiahatékonyságot. A műanyag erkélyajtók ablakokkal kombinálva természetes fényt engednek be otthonába

160x210cm​​​​​​​
Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 182.400 Ft.-tól​​​​​​​

130x240cm Átmenőkilincses​​​​​​​​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesti boltunkban két szárnyú műanyag erkélyajtóink széles választékát kínáljuk, hogy megfeleljünk az egyedi igényeinek. Minőségi anyagok és precíz kivitelezés jellemzi termékeinket. Az elegáns és funkcionalitást ötvöző ajtóink energiahatékonyak és hosszú élettartamúak

130x240cm
Átmenőkilincses​​​​​​​​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 186.700 Ft.-tól

140x240cm Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Debreceni telephelyünkön rendkívül kedvező áron kínálunk minőségi, olcsó erkélyajtókat. Az alacsony árak mellett garantáljuk a megbízhatóságot és a tartósságot is. Széles választékunkban mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő műanyag erkélyajtót

140x240cm
Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 191.100 Ft.-tól​​​​​​​

150x240cm Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Békéscsabai üzletünkben elérhetők kiváló minőségű műanyag erkélyajtók versenyképes áron. Széles választékunkban megtalálhatóak az egyedi igényekhez igazodó designok és méretek. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával gyártott erkélyajtóink hosszú élettartammal rendelkeznek és energiatakarékosak

150x240cm
Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 195.100 Ft.-tól

160x240cm​​​​​​​ Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​ ​​​​​​​Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó, Budapesten kiváló minőségű erkélyajtókat kínálunk, melyek stílusosak és funkcionálisak. Széles választékunkban megtalálhatók az igényeidnek megfelelő különböző méretek és kialakítások. Biztosítsd otthonodat egy modern, esztétikus erkélyajtóval

160x240cm​​​​​​​
Átmenőkilincses​​​​​​​Váltószárnyas ​​​​​​​
​​​​​​​
Bukó-Nyíló+Nyíló Erkélyajtó
Ár: 199.000 Ft.-tól​​​​​​​

A legjobb átmenőkilincses erkélyajtó árat szeretné? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLAT KÉRÉS+36 70 802 8108​​​​​​​

modern toló terszajtó, A modern toló teraszajtók az otthonok és épületek stílusos és praktikus részei, amelyek lehetővé teszik a tágas teret és a könnyű átjárást a belső és külső tér között. Ezeknek az ajtóknak számos jellemzője lehet: Letisztult design: A modern toló teraszajtók általában tiszta vonalakkal, egyszerű megjelenéssel és minimalista designnal rendelkeznek, ami korszerű és elegáns megjelenést biztosít. Nagy üvegfelületek: Ezek az ajtók általában nagy üvegfelületekkel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a természetes fény behatolását a térbe, és tágas megjelenést kölcsönöz. Praktikus funkcionalitás: A tolóajtók egyszerűen nyithatók-zárhatók, és kényelmesen mozgathatók, ami praktikus és könnyű használatot biztosít. Energiahatékonyság: Sok modern toló teraszajtó kiválóan szigetel, ami segít csökkenteni az energiafogyasztást és a hőveszteséget. Továbbfejlesztett biztonság: A legtöbb modern tolóajtó magas biztonsági szintet kínál, például többpontos zárral és erősített profilokkal. Okos funkciók: Néhány modern toló teraszajtó lehetőséget kínálhat okos funkciókra, például távirányítású vagy automatizált nyitás-zárásra, valamint egyéb okos otthon integrációkra. Fontos megjegyezni, hogy a modern toló teraszajtók elérhetők különböző anyagokból, mint például alumínium, műanyag vagy fa, és különféle kivitelezési lehetőségekkel rendelkezhetnek. Fontos azonban a tervezés során figyelembe venni az adott tér stílusát és funkcionális igényeit, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást.​​​​​​​

Ajánlatkérés
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása