MŰANYAG ABLAK

MŰANYAG ABLAK

Profil

5 légkamrás 76 mm beépítési mélységgel 76AD 

Hőszigetelés

Uf = 1,0 W/m²K

Biztonság

G-U Uni-Jet vasalat, ami alapesetben is tartalmaz kiemelés gátló zárfogadókat

Színek

Alapesetben fehér, de további 25 szín választható (akár az ablak külső és belső oldalán eltérő színezéssel) Modern közkedvelt színek az antracit, dió, aranytölgy és a mahagóni

Ár

29 900 FT - tól

Üvegezés

44 mm-es 3 rétegű üveg 0.6 Ug W/m2K hőszigeteléssel

// Prémium minőségű, modern műanyag ablakok széles választéka! "Klikk a képre"

Kömmerling Prémium 76 AD:
A legjobb ár-érték aránnyal rendelkező profil kínálatunkban.
76 mm beépítési mélységgel és 5 légkamrával biztosítja a kiváló hang- és hőszigetelést.

‌Ideális választás azok számára, akik a megfizethető minőséget és időtállóságot keresik.

76 AD műanyag ablak infók

Kömmerling Prémium 76 MD:
A Kömmerling 76 AD továbbfejlesztett változata, még stabilabb és időtállóbb.
Az 5 légkamra helyett már 6 légkamra teszi élhetőbbé és kényelmesebbé a mindennapokat.

‌A G-U Uni-Jet vasalattal szerelt ablak nagy teherbírásra képes, mégis könnyedén mozgatható. 

76 MD műanyag ablak infók
Kömmerling Prémium 88 MD:
Felső kategóriás modell, amely prémium minőséget és hosszú élettartamot kínál.
88 mm beépítési mélység és 7 légkamra garantálja a rendkívüli hőszigetelést és hangszigetelést.

‌Innovatív Thermo betéttel passzívház szintű (Uf=0,91 W/m2K) hőátbocsátási tényező is elérhető. 

műanyag ablak Prémium 88 MD bővebben

Műanyag ablakok: Bukó-Nyíló ablakok

A műanyag ablakok ára változó lehet attól függően, hogy milyen típusú ablakokat keresel, milyen méretűekre van szükséged, valamint a minőség és a gyártó is befolyásolhatja az árat. Általánosságban elmondható, hogy a műanyag ablakok ára különböző tényezők alapján alakul, de közepes méretű ablakok esetén általában néhány tízezer forinttól indulnak és több százezer forintig terjedhetnek. Az ablakok ára általában befolyásolja az ablak típusa, a hőszigetelési tulajdonságok, az üvegezés típusa és a kiegészítő funkciók, mint például a redőny vagy a szúnyogháló.

50x50 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy kisebb nyílászáró, amely lehetőséget biztosít arra, hogy szellőztetés vagy nagyobb nyitott területet teremtsen a helyiségben. Egy ilyen ablak praktikus megoldás lehet kisebb helyiségekben vagy olyan helyeken, ahol fontos a szellőzés és a fény bejutása. Fontos megjegyezni, hogy az ablak pontos beépítése és megfelelő szigetelése kulcsfontosságú a hatékony működéshez és hőszigeteléshez. A bukó-nyíló ablakok sokoldalúak és gyakran előnyösek a különböző igények kielégítésében.

50x50cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 30.600 FT.-tól

60x60 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy másik méretű, de hasonló típusú nyílászáró, mint az előző. Az ilyen ablakok általában ideálisak kisebb helyiségekben vagy ablaknyílásokban, ahol fontos a szellőzés és a könnyű hozzáférés a külső környezethez. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, így rugalmasan alkalmazkodhat az igényekhez és a körülményekhez. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést biztosít, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. A megfelelő beépítés és szigetelés elengedhetetlen a hatékony működés érdekében.

60x60cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 32.100 FT.-tól

60x90 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy közepes méretű nyílászáró, amely ideális lehet olyan helyiségekben, ahol fontos a szellőzés és a természetes fény bejutása. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a használat során. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a megfelelő beépítés és szigetelés, hogy az ablak hatékonyan működjön és biztosítsa a megfelelő hő- és hangszigetelést.

60x90cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 48.600 FT.-tól

60x120 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy közepes méretű, de magasabb arányú nyílászáró, amely ideális lehet nagyobb helyiségekben vagy ablaknyílásokban. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

60x120cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 57.900 FT.-tól

60x150 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy nagyobb méretű nyílászáró, amely ideális lehet nagyobb helyiségekben vagy ablaknyílásokban. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

60x150cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 68.600 FT.-tól

70x110 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak közepes méretű, de arányosan magasabb nyílászáró, amely ideális lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekben. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

70x110cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 59.600 FT.-tól

80x80 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak közepes méretű, szimmetrikus nyílászáró, amely tökéletes lehet kisebb vagy közepes méretű helyiségekbe. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

80x80cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 52.700 FT.-tól

80x100 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak közepes méretű, de arányosan magasabb nyílászáró, amely ideális lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekbe. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

80x100cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 58.800 FT.-tól

80x140 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak magasabb és szélesebb nyílászáró, amely ideális lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekbe. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

80x140cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 74.900 FT.-tól

90x60 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy szélesebb, de alacsonyabb nyílászáró, ami ideális lehet például szűk helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami rugalmasabbá teszi a szellőzést és a természetes fény bejutását. A műanyag ablakok általában kiváló hő- és hangszigetelést nyújtanak, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos azonban a megfelelő beépítés és szigetelés, hogy az ablak hatékonyan működjön és megfelelően szigeteljen.

90x60cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 46.000 FT.-tól

90x90 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy közepes méretű és szimmetrikus nyílászáró, amely ideális lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekbe. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

90x90cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 60.000 FT.-tól

90x120 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy magasabb és szélesebb nyílászáró, amely tökéletes lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekben. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

90x120cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 68.600 FT.-tól

90x150 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy magasabb és szélesebb nyílászáró, ami ideális lehet például nagyobb helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

90x150cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 82.500 FT.-tól

90x180 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy nagyobb és magasabb nyílászáró, ami ideális lehet például nagyobb helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

90x180cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 93.300 FT.-tól

90x200 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy nagyobb és magasabb nyílászáró, ami ideális lehet például nagyobb helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

90x200cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 101.000 FT.-tól

100x100 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak közepes méretű és szimmetrikus nyílászáró, amely ideális lehet közepes méretű helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. A műanyag anyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, ami hozzájárul az otthon kényelméhez és energiahatékonyságához. Fontos a szakszerű beépítés és szigetelés annak érdekében, hogy az ablak optimálisan működjön és megfelelően szigeteljen.

100x100cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 68.700 FT.-tól

100x130cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, az ablak ára több tényezőtől függ, mint például az ablak mérete, típusa, nyílászáró paraméterei, gyártója és egyéb funkciók. Általában az ablakok ára növekszik a méret növekedésével. A 100x130 cm-es bukó-nyíló műanyag ablak ára különböző lehet különböző gyártóknál és kereskedőknél. Ajánlatot kérhet több helyről, hogy összehasonlíthassa az árakat és megtalálja a számára legmegfelelőbb ajánlatot. Általánosságban elmondható, hogy az ablakok ára általában néhány tízezertől több százezer forintig terjedhet.

100x130cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 77.400 FT.-tól

110x110 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak beállítása során fontos figyelembe venni néhány lépést: Méretek ellenőrzése: Mérjük le az ablaknyílást, hogy biztosak legyünk a megfelelő méretben. Alátétek készítése: Szükség lehet alátétek készítésére az ablak pontos beillesztéséhez és szigeteléséhez. Vázlat készítése: Készítsünk előzetes vázlatot az ablak helyére történő beillesztésről és az ablakkeretre való rögzítésről. Beillesztés és rögzítés: Illesszük be az ablakot a nyílásba, majd rögzítsük az ablakkeretet a helyére.

110x110cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 74.000 FT.-tól

110x140 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy nagyobb méretű és arányosan magasabb nyílászáró, ami ideális lehet például közepes vagy nagyobb méretű helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. Fontos az ablak pontos méretének ellenőrzése, hogy megfelelően illeszkedjen az adott nyílásba. Ajánlott szakember segítségét kérni az ablak pontos beállításához és beépítéséhez.

110x140cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 90.700 FT.-tól

120x60cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, az ablakok ára több tényezőtől függ, mint például az ablak mérete, típusa, minősége és egyéb jellemzői. Általában a kisebb méretű ablakok olcsóbbak lehetnek, de az árak változhatnak az egyes eladók és gyártók között is. Javasolnám, hogy keresse fel a helyi építőanyag kereskedéseket vagy műanyag ablakokat forgalmazó üzleteket Budapesten, és kérjen árajánlatot a kívánt méretű bukó-nyíló műanyag ablakra. Gyakran előfordul, hogy különleges ajánlatok vagy kedvezmények elérhetőek lehetnek, különösen akciók vagy kiárusítások idején. Fontos azonban, hogy az ár mellett figyelembe vegye az ablak minőségét és a szakszerű telepítés fontosságát is.

120x60cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 68.700 FT.-tól

100x60cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, A Debrecenben történő bukó-nyíló műanyag ablak beépítése során fontos figyelembe venni néhány lépést: Méretek ellenőrzése: Mérjük le az ablaknyílást, hogy biztosak legyünk a megfelelő méretben. Vásárlás: Vásároljunk megfelelő méretű bukó-nyíló műanyag ablakot, amely illeszkedik az ablaknyílásba és a tervezett funkciókhoz. Fontos, hogy ha nincs tapasztalatunk az ablakok beépítésében, érdemes szakember segítségét kérni annak érdekében, hogy biztosak lehessünk az optimális beállításban és szigetelésben. Debrecenben több építőipari szakember vagy szaküzlet lehetőséget kínálhat az ablak beépítésére és szakszerű telepítésére.

100x60cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 52.800 FT.-tól

100x140cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, A Debrecenben elérhető bukó-nyíló műanyag ablakok ára több tényezőtől függ, beleértve az ablak méretét, típusát, minőségét és egyéb jellemzőit. Általában a nagyobb méretű ablakok magasabb árúak lehetnek, mivel több anyagot és munkát igényelnek a gyártásuk során. A pontos árakról érdemes közvetlenül érdeklődni az építőanyag kereskedésekben vagy műanyag ablakokat forgalmazó üzletekben Debrecenben. Ezek az üzletek különböző árkategóriájú és minőségű ablakokat kínálhatnak, és az árak gyakran változnak az aktuális készlet, akciók és egyéb tényezők függvényében.

100x140cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 86.500 FT.-tól

120x80 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak közepes méretű és arányosan szélesebb nyílászáró, ami ideális lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. Az ilyen típusú ablakok általában elérhetőek Budapesten, ahol több építőanyag kereskedés vagy ablakszaküzlet kínál különböző méretű és típusú ablakokat. Ajánlott lehetőség lehet a helyi kereskedők felkeresése, hogy megfelelő méretű bukó-nyíló műanyag ablakot találjon Budapesten.

120x80cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 68.700 FT.-tól

120x90cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, A bukó-nyíló műanyag ablakok ára több tényezőtől függ, például az ablak mérete, típusa, minősége és egyéb jellemzői. Az árak különbözhetnek az egyes kereskedők és gyártók között, valamint az aktuális akciók vagy kedvezmények függvényében is. Ahhoz, hogy olcsóbban hozzájuthasson egy 120x90 cm-es bukó-nyíló műanyag ablakhoz Debrecenben, érdemes lehet több helyi építőanyag kereskedést vagy ablak szaküzletet felkeresni, és megkérdezni az áraikról és az esetleges kedvezményekről. Gyakran előfordul, hogy akciók vagy kiárusítások idején kedvezőbb áron lehet beszerezni ablakokat.

120x90cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 70.800 FT.-tól

120x110 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak beépítése Budapesten során fontos figyelembe venni néhány lépést: Méretek ellenőrzése: Mérjük le az ablaknyílást alaposan, hogy biztosak legyünk a megfelelő méretben. Vásárlás: Vásároljunk megfelelő méretű és típusú bukó-nyíló műanyag ablakot, amely illeszkedik az ablaknyílásba és az elvárásainkhoz. Előkészítés: Távolítsuk el az előző ablakot, és készítsük elő az ablaknyílást az új ablak beillesztésére. Telepítés: Illesszük be az új ablakot az ablaknyílásba, és rögzítsük az ablakkeretet megfelelően.

120x110cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 77.800 FT.-tól

120x90cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, A Debrecenben elérhető bukó-nyíló műanyag ablakok ára változhat a méret, típus, minőség és gyártó szerint. Általában a nagyobb méretű ablakok magasabb áron érhetők el, mivel több anyagot és munkát igényelnek a gyártás során. Az árakról pontos információért javaslom, hogy érdeklődjön közvetlenül építőanyag kereskedésekben vagy ablak szaküzletekben Debrecenben. Ezek az üzletek különböző árkategóriájú és minőségű ablakokat kínálhatnak, és az árak gyakran változnak az aktuális készlet, akciók és egyéb tényezők függvényében.

120x120cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 81.700 FT.-tól

120x140 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy közepes méretű és arányosan szélesebb nyílászáró, ami ideális lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló funkció lehetővé teszi az ablak nyitását két irányba, ami nagyobb rugalmasságot biztosít a szellőzés és a természetes fény bejutása terén. Az ilyen típusú ablakok általában elérhetőek Budapesten, ahol több építőanyag kereskedés vagy ablakszaküzlet kínál különböző méretű és típusú ablakokat. Ajánlott lehetőség lehet a helyi kereskedők felkeresése, hogy megfelelő méretű bukó-nyíló műanyag ablakot találjon Budapesten.

120x140cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 94.100 FT.-tól

120x150cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az aktuális készletinformációk függenek az egyes üzletek raktárkészletétől és a készletek gyors változásától. Javasolnám, hogy közvetlenül vegye fel a kapcsolatot építőanyag kereskedésekkel vagy ablak szaküzletekkel Debrecenben, hogy érdeklődjön az adott méretű bukó-nyíló műanyag ablakok raktáron lévő elérhetőségéről. Ezek az üzletek gyakran tudnak nyújtani aktuális információkat a készleteikről és segíthetnek a megfelelő méretű ablak kiválasztásában. Emellett érdemes lehet több helyen is érdeklődni, hogy összehasonlíthassa az árakat és a készleteket, és megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőséget.

120x150cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 97.700 FT.-tól

140x120cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablakok ára számos tényezőtől függ, például a méretüktől, a gyártótól, a minőségtől és a kiegészítőktől. Az olcsóbb ablakok általában kisebb méretűek lehetnek, és lehet, hogy alapvetőbb funkciókkal rendelkeznek. Azonban fontos megjegyezni, hogy az alacsonyabb ár néha kompromisszumot jelenthet az ablak minőségében és teljesítményében. Ajánlott lehet több helyi ablakkereskedést vagy építőanyag kereskedést felkeresni Budapesten, és érdeklődni az 140x120 cm-es bukó-nyíló műanyag ablakok áráról.

140x120cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 90.500 FT.-tól

50x60cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, az ablak beépítésekor a következő lépéseket érdemes követni Debrecenben: Méretek ellenőrzése: Ellenőrizze az ablaknyílás méretét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az új ablak megfelelően illeszkedik majd. Ablak kiválasztása: Válasszon olyan 150x60 cm-es bukó-nyíló műanyag ablakot, amely megfelel az elvárásainak és az adott helyiség stílusának. Előkészületek: Távolítsa el az előző ablakot, és készítse elő az ablaknyílást az új ablak telepítésére. Fontos, hogy ha nincs tapasztalata az ablakok beépítésében, érdemes szakember segítségét kérni annak érdekében, hogy biztos lehessen az optimális beállításban és szigetelésben.

150x60cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 89.800 FT.-tól

150x120cm Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablak ára Budapesten függ több tényezőtől, beleértve az ablak méretét, típusát, minőségét és a gyártót. Általában nagyobb méretű ablakok esetén magasabb árat kell fizetni, mivel több anyagot és munkát igényelnek a gyártás során.A pontos árakról érdemes közvetlenül érdeklődni helyi ablakkereskedésekben vagy építőanyag kereskedésekben Budapesten. Ezek az üzletek különböző árkategóriájú és minőségű ablakokat kínálhatnak, és az árak gyakran változnak az aktuális készlet, akciók és egyéb tényezők függvényében.Fontos azonban, hogy az ár mellett figyelembe vegye az ablak minőségét és a szakszerű telepítés fontosságát is. Ajánlott lehet több helyről árajánlatot kérni, hogy összehasonlíthassa az árakat és megtalálja a számára legmegfelelőbb lehetőséget.

150x120cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 94.400 FT.-tól

150x150 cm-es méretű bukó-nyíló műanyag ablak egy közepes méretű nyílászáró, amely ideális lehet közepes vagy nagyobb méretű helyiségekbe vagy ablaknyílásokba. A bukó-nyíló ablakok kétirányú nyitást biztosítanak, ami nagyobb rugalmasságot nyújt a szellőzés és a fény beáramlásának szabályozásában. Budapesten számos ablakkereskedés és építőanyag-kereskedés kínál különböző méretű és típusú ablakokat, így valószínűleg lehet találni megfelelő méretű bukó-nyíló műanyag ablakot az adott mérethez. Ajánlott lehetőség lehet a helyi kereskedők felkeresése, hogy megfelelő méretű ablakot találjon Budapesten.

150x150cm
Bukó-Nyíló Műanyag ablak

Ár: 110.500 FT.-tól

Bukó-nyíló műanyag ablak a legjobb áron? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS +36 70 802 8108

Műanyag ablakok: Nyíló ablakok

Készleten lévő műanyag ablakaink versenyképes áron elérhetők. Számos méretben és típusban kínáljuk a műanyag ablakokat, hogy az ügyfeleknek széles választékot biztosítsunk. Részletes árakért és további információkért kérlek, lépj kapcsolatba velünk vagy látogass el honlapunkra. Gyors szállítás és kiváló szolgáltatás vár rád.

40x50 cm-es méretű nyíló műanyag ablakok ára Debrecenben különböző tényezőktől függ, mint például az ablak minősége, típusa és a gyártója. Általában a kisebb ablakok ára alacsonyabb lehet, de az árak változhatnak az egyes kereskedők és gyártók között is. A pontos árakról érdemes közvetlenül érdeklődni építőanyag kereskedésekben vagy ablak szaküzletekben Debrecenben. Ezek az üzletek különböző árkategóriájú és minőségű ablakokat kínálhatnak, és az árak gyakran változnak az aktuális készlet, akciók és egyéb tényezők függvényében.

40x50cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 29.900 FT.-tól

40x60 cm-es méretű nyíló műanyag ablakok általában kisebb méretű ablaknyílásokhoz alkalmazkodnak, és ideálisak lehetnek például fürdőszobákba vagy kisebb helyiségekbe. Budapest számos ablakkereskedése és építőanyag-kereskedése kínálhat különböző méretű és típusú ablakokat. Ajánlott lehetőség lehet a helyi ablakkereskedések vagy építőanyag-kereskedések felkeresése Budapesten, hogy megfelelő méretű nyíló műanyag ablakot találjon az adott mérethez.

40x60cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 30.400 FT.-tól

50x40 cm-es méretű nyíló műanyag ablakok általában kisebb méretű ablaknyílásokhoz alkalmazkodnak, és például fürdőszobákba vagy kisebb helyiségekbe lehetnek ideálisak. Debrecenben több ablakkereskedés és építőanyag-kereskedés is lehetőséget kínálhat az ilyen típusú ablakok beszerzésére. Ajánlott lehetőség lehet a helyi ablakkereskedések vagy építőanyag-kereskedések felkeresése Debrecenben, hogy megtudja, rendelkeznek-e raktáron az 50x40 cm-es méretű nyíló műanyag ablakokkal.

50x40cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 29.900 FT.-tól

50x60 cm-es méretű nyíló műanyag ablakok ára Budapesten változhat a gyártótól, a minőségtől és a kiegészítőktől függően. Általában az ablakok ára kisebb méretű esetben alacsonyabb lehet, de az árak változhatnak az egyes kereskedők és gyártók között. Az olcsóbb ablakok gyakran alapvetőbb funkciókkal rendelkeznek és lehet, hogy nem tartalmaznak extra tulajdonságokat, mint például a hangszigetelés vagy a hőszigetelés. Fontos, hogy az alacsonyabb ár mellett figyelembe vegye az ablak minőségét és a funkcionalitást is.

50x60cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 31.200 FT.-tól

50x70 cm-es méretű nyíló műanyag ablak beépítése Debrecenben során fontos figyelembe venni néhány lépést: Méretek ellenőrzése: Ellenőrizze az ablaknyílás méretét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az új ablak megfelelően illeszkedik majd. Ablak kiválasztása: Válasszon olyan 50x70 cm-es nyíló műanyag ablakot, amely megfelel az elvárásainak és az adott helyiség stílusának. Előkészületek: Távolítsa el az előző ablakot, és készítse elő az ablaknyílást az új ablak telepítésére. Telepítés: Illessze be az új ablakot az ablaknyílásba, és rögzítse az ablakkeretet megfelelően. Szigetelés: Alaposan szigetelje körbe az ablakot, hogy megakadályozza a hőveszteséget és a vízszivárgást.

50x70cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 38.900  FT.-tól

60x40cm Nyíló Műanyag ablak, Az akciós nyíló műanyag ablakok ára Debrecenben változhat az egyes üzletek és gyártók között, valamint az aktuális akciók vagy kedvezmények függvényében. Általában az akciós ablakok kedvezőbb áron érhetőek el, ami lehetőséget ad az olcsóbb vásárlásra. Javasolnám, hogy közvetlenül érdeklődjön Debrecenben található ablakkereskedésünkben az 50x70 cm-es nyíló műanyag ablakok áráról és az aktuális akciókról. Ott pontos információkat kaphat az elérhető méretről és az árakról, valamint megtudhatja, hogy van-e valamilyen speciális ajánlat az ablakokra.

60x40cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 30.400 FT.-tól

60x50 cm-es méretű nyíló műanyag ablakok általában kisebb ablaknyílásokhoz alkalmazkodnak, és például fürdőszobákba vagy kisebb helyiségekbe lehetnek ideálisak. Budapest számos ablakkereskedése és építőanyag-kereskedése kínálhat különböző méretű és típusú ablakokat. Ajánlott lehetőség lehet a helyi ablakkereskedések vagy építőanyag-kereskedések felkeresése Budapesten, hogy megtudja, rendelkeznek-e az 60x50 cm-es méretű nyíló műanyag ablakokkal. Ott pontos információkat kaphat az elérhető méretekről, az árakról, valamint segítséget kaphat az ablak kiválasztásában és telepítésében is.

60x50cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 32.100 FT.-tól

60x60 cm-es méretű nyíló műanyag ablakok ára Debrecenben változhat a gyártótól, a minőségtől és az egyes kereskedőktől függően. Általában az ablakok ára kisebb méretű esetben alacsonyabb lehet, de az árak változhatnak az egyes kereskedők és gyártók között. Ajánlott lehetőség lehet több helyi ablakkereskedést vagy építőanyag-kereskedést felkeresni Debrecenben, hogy érdeklődjön a 60x60 cm-es méretű nyíló műanyag ablakok áráról. Gyakran előfordulhatnak akciók vagy kedvezmények, amelyek segíthetnek az ablak megvásárlásában kedvezőbb áron. Fontos azonban, hogy az ár mellett figyelembe vegye az ablak minőségét és a szakszerű telepítés fontosságát is.

60x60cm
Nyíló Műanyag ablak

Ár: 32.100 FT.-tól

Nyíló műanyag ablakot szeretne? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS +36 70 802 8108

Műanyag ablakok: Tokosztott Bukó-Nyíló+Bukó-Nyíló ablakok

Műanyag ablakokat olcsón is találhatsz, különböző gyártóknál és forgalmazóknál. Az árak függenek az ablak típusától, méretétől és minőségétől is. Fontos azonban, hogy az olcsó ár mellett ne felejtsd el figyelembe venni a műanyag ablakok minőségét és hőszigetelési tulajdonságait is. Keresgélj és kérj ajánlatot, hogy megtaláld a legjobb ár-érték arányú lehetőséget.

120x120 cm-es méretű, tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablakok ára Budapestben több tényezőtől függ, például az ablak minőségétől, típusától, a felhasznált anyagoktól és a gyártótól. A tokosztott ablakok általában magasabb árkategóriába tartoznak, mivel továbbfejlesztett hő- és hangszigetelést biztosítanak. Az árak változhatnak az egyes ablakgyártók és kereskedők között, valamint az aktuális piaci helyzettől függően. Az ajánlatok és akciók is befolyásolhatják az árakat. Ajánlott lehetőség lehet több helyi ablakkereskedést felkeresni Budapesten, hogy érdeklődjön az 120x120 cm-es tokosztott bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablakok áráról.

120x120cm
Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 115.800  FT.-tól

120x150 cm-es méretű, tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablakok szakszerű szigetelése Debrecenben nagyon fontos, hogy hatékony hő- és hangszigetelést biztosítson. A megfelelő szigetelés lehetővé teszi az ablaknak, hogy optimálisan működjön, minimalizálva a hőveszteséget és a hangszennyezést. A szigeteléshez ajánlott lehet szakember segítségét kérni Debrecenben. Több ablakszaküzlet vagy építőipari szolgáltató kínálhat szigetelési szolgáltatásokat és tanácsadást az ablakok szakszerű szigeteléséhez.

120x150cm
Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 133.300 FT.-tól

140x140cm Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, A műanyag ablakok pára problémája gyakran a nedves időjárási körülmények vagy a helyiségek magas páratartalma miatt jelentkezik. Ennek több oka lehet, és néhány megoldási lehetőséget a következőkben vázolok:Szellőztetés: Rendszeresen szellőztesse a helyiséget, hogy csökkentse a páratartalmat és segítse a nedvesség elpárologtatását. Különösen fontos ez a fürdőszobákban és konyhákban, ahol a páratartalom gyakran magasabb. Párátlanítás, Szakszerű szigetelés, Páramentesítő készülékek. Fontolja meg a páramentesítő készülék beszerzését, amely segíthet csökkenteni a páratartalmat a helyiségben.

140x140cm
Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 137.100 FT.-tól

150x90cm Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, A hangszigetelés fontos szempont, ha csendesebb és nyugodtabb környezetet szeretne teremteni otthonában. Az 150x90 cm-es tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablak hangszigetelése Budapesten a következő lépéseket foglalhatja magában: Minőségi ablakok kiválasztása, Megfelelő szigetelés, Üvegezés cseréje, Tömítések cseréje, Redőnyök vagy függönyök használata.Ha további segítségre van szüksége, vagy ha profi szolgáltatást szeretne igénybe venni, érdemes lehet szakember segítségét kérni. Budapesten számos ablakszaküzlet és építőipari szolgáltató áll rendelkezésre, akik szakmai tanácsokkal és szolgáltatásokkal segíthetik az ablakok hangszigetelését.

150x90cm
Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 107.900 FT.-tól

150x120 cm-es tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablakok általában jó hőszigetelési értékkel rendelkeznek. Az U-érték konkrét értéke azonban függ az adott ablak típusától és tulajdonságaitól. Általánosságban elmondható, hogy minél alacsonyabb az U-érték, annál jobb a hőszigetelés. Ajánlott lehet helyi ablakkereskedéseket vagy gyártókat megkeresni Debrecenben, akik pontos információkat nyújthatnak az U-értékekről és az ablakok hőszigetelési képességéről.

150x120cm
Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 129.000  FT.-tól

150x150 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablakok ára Budapesten változhat a gyártótól, a minőségtől és az egyes kereskedőktől függően. Több tényező is befolyásolhatja az ablakok árát, mint például az üvegezés típusa, a profil anyaga, a biztonsági funkciók, a színek és egyéb extrák. Az árak általában magasabbak lehetnek nagyobb méretű ablakok esetén, és az extra tulajdonságok is növelhetik az árat. Emellett az ablakok minősége és a gyártó hírneve is befolyásolhatja az árat.

150x150cm
Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 149.000 FT.-tól

160x120 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablak beszerelése Debrecenben több lépésből állhat. Méretek ellenőrzése: Ellenőrizze az ablaknyílás pontos méretét, hogy biztos legyen abban, hogy az új műanyag ablak megfelelően illeszkedik majd. Ablak kiválasztása: Válasszon olyan műanyag ablakot, amely megfelel az elvárásainak és az adott helyiség stílusának. Fontos szempont lehet a hő- és hangszigetelő képességek, valamint az ablakbiztonsági funkciók is.

160x120cm
Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 133.400 FT.-tól

120x130cm Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablak minősége számos tényezőtől függ, beleértve az ablak típusát, az üvegezés minőségét, a profil anyagát és a gyártó hírnevét is. Az 120x130 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablak minőségének meghatározásához érdemes figyelembe venni a következőket. Profil anyaga: Fontos, hogy az ablakprofil magas minőségű PVC-ből készüljön, ami tartós és időtálló megoldást jelent. Üvegezés minősége: A jó minőségű ablakok rendelkeznek hőszigetelt üvegezéssel, amely hatékonyan csökkenti a hőveszteséget és a zaj behatolását. Biztonsági funkciók,Garancia.

120x130cm
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 121.600 FT.-tól

160x140cm ​​​​​​​​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablak szigetelése Debrecenben nagyon fontos annak érdekében, hogy megfelelő hő- és hangszigetelést biztosítson, valamint megakadályozza a nedvesség bejutását és a hőveszteséget. Az 160x140 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablak szigetelése érdekében a következő lépéseket lehet tenni: Tökéletes illeszkedés, Tömítőanyagok használata, Üvegezés, Ablakszárnyak szigetelése.

160x140cm
​​​​​​​
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 146.700  FT.-tól

160x150cm ​​​​​​​​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak párásodása Budapesten. A műanyag ablakok párásodása általában a nedves időjárási körülmények vagy a helyiség magas páratartalma miatt jelentkezik. Ennek több oka lehet, és néhány megoldási lehetőséget a következőkben vázolok. Szellőztetés: Rendszeresen szellőztesse a helyiséget, hogy csökkentse a páratartalmat és segítse a nedvesség elpárologtatását. Különösen fontos ez a fürdőszobákban és konyhákban, ahol a páratartalom gyakran magasabb. Párátlanítás: Használjon páraelszívót a fürdőszobában és konyhában, hogy eltávolítsa a felesleges nedvességet a levegőből.

160x150cm
​​​​​​​
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 154.000 FT.-tól

170x120cm ​​​​​​​​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablakok hangszigetelése fontos szempont lehet a kényelmes és nyugodt otthoni környezet megteremtésében. A 170x120 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablak hangszigetelése érdekében a következő lépéseket lehet tenni Debrecenben: Minőségi ablakok kiválasztása: Válasszon olyan ablakokat, amelyek jó hangszigetelő képességgel rendelkeznek. Fontos szempont lehet a többrétegű üvegezés és a hatékony szigetelés. Szakszerű telepítés: Bizonyosodjon meg róla, hogy az ablakokat szakszerűen szerelik be és szigetelik telepítéskor. A pontos illeszkedés és a megfelelő szigetelés segíthet csökkenteni a zaj behatolását.

170x120cm
​​​​​​​
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 137.600 FT.-tól

170x130cm ​​​​​​​​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablakok U-értéke (vagy hőátbocsátási együtthatója) azt mutatja meg, hogy az ablak mennyire képes átengedni a hőt. Minél alacsonyabb az U-érték, annál jobb a hőszigetelő képesség. Az ablakok U-értéke függ az ablak típusától, az üvegezés típusától, az ablakprofil anyagától és más tényezőktől. Az 170x130 cm-es tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablakok U-értéke Budapesten a kiválasztott ablaktól és a gyártótól függ. Általánosságban elmondható, hogy a magasabb minőségű, többrétegű üvegezésű ablakok és a jobb minőségű műanyag ablakprofilok alacsonyabb U-értékeket kínálnak.

170x130cm
​​​​​​​
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 145.000 FT.-tól

170x140cm ​​​​​​​​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablakok megfelelő szigetelése fontos szerepet játszik a kényelmes és energiatakarékos otthon kialakításában. Az 170x140 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablak szigetelése Budapesten a következő lépéseket foglalhatja magában. A megfelelő ablakszigetelés nemcsak a kényelmes otthoni környezet megteremtésében fontos, hanem hozzájárul az energiahatékonysághoz és a fenntartási költségek csökkentéséhez is. Budapesten több ablakszaküzlet és szolgáltató áll rendelkezésre, akik segíthetnek az ablakok szakszerű szigetelésében.

170x140cm
​​​​​​​
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 151.600  FT.-tól

170x150cm ​​​​​​​​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablakok párássá válása általában a páratartalom magas szintje miatt jelentkezik. A magas páratartalom lehet azért, mert az ablaküvegek hűvösebbek, mint a helyiség levegője, így a pára lecsapódik rajtuk. Ennek több oka is lehet. A párássá váló ablakok megelőzése érdekében fontos megfelelő szellőztetést biztosítani a helyiségben, gondoskodni a megfelelő hőszigetelésről és az ablaktömítések állapotának ellenőrzéséről. Ha a probléma továbbra is fennáll, érdemes lehet szakember segítségét kérni, hogy feltárja az okokat és javaslatokat tegyen az ablakok párássá válásának megelőzésére Debrecenben.

170x150cm
​​​​​​​
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 159.000 FT.-tól

180x140cm ​​​​​​​​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablakok hangszigetelése kulcsfontosságú a csendes és nyugodt otthoni környezet megteremtésében. Az 180x140 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablak hangszigetelése Debrecenben a következő lépéseket foglalhatja magában. Minőségi ablakprofilok és üvegezés kiválasztása: Válasszon olyan ablakokat, amelyek magas minőségű műanyag ablakprofilokkal és hangszigetelt üvegezéssel rendelkeznek. Ezek az ablakok hatékonyan csökkentik a zaj behatolását. Ablakprofilok szakszerű telepítése: Bizonyosodjon meg róla, hogy az ablakprofilokat szakszerűen telepítik, és hogy nincsenek hézagok az ablak és a fal között, amelyeken keresztül a zaj behatolhat.

180x140cm
​​​​​​​
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 159.300 FT.-tól

180x150cm ​​​​​​​Tokosztott Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló Műanyag ablak, Az ablakok U-értéke (hőátbocsátási együttható) azt mutatja, hogy az ablak mennyire képes átengedni a hőt. Minél alacsonyabb az U-érték, annál jobb a hőszigetelő képesség. Az 180x150 cm-es méretű tokosztott, bukó-nyíló + bukó-nyíló műanyag ablakok U-értéke Budapesten attól függ, hogy milyen típusú üvegezést és ablakprofilokat használnak, valamint hogy milyen minőségűek a tömítések. Általában az ablakok U-értéke a gyártó által biztosított adatok alapján határozható meg. A jobb minőségű, többrétegű üvegezésű ablakok és a magasabb minőségű műanyag ablakprofilok általában alacsonyabb U-értéket kínálnak.

180x150cm
​​​​​​​Tokosztott

Bukó-Nyíló+ Bukó-Nyíló
Műanyag ablak

Ár: 167.100 FT.-tól

Mennyi a műanyag ablakok pontos ára? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS +36 70 802 8108

A műanyag ablakok különböző méretekben kaphatók, hogy megfeleljenek az épületek eltérő igényeinek. Általános méretek közé tartoznak a standard műanyag ablakméretek, mint például 60x90 cm, 80x120 cm vagy 100x150 cm. Azonban egyedi méreteket is gyártanak, hogy pontosan illeszkedjenek az adott nyílászárókhoz. Kérj tanácsot szakértőktől az optimális méret kiválasztásához. ​​​​​​​

Egy idejemúlt ablakból gyakorta hiányoznak a modern kivitelek energiahatékony jellemzői. Például egyrétegű üveg, elgyengült tömítés vagy rossz szigetelés jellemzi őket, ami jelentős hőveszteséget eredményezhet, főleg a téli hónapokban. Arról nem is beszélve, hogy egy áttörhető üveg vagy silányabb minőségű zárszerkezet könnyű prédának tűnhet a betolakodók szemében is.

A műanyag ablak az évek során hatalmas népszerűségre tett szert, és ez egyáltalán nem véletlen. A  Nyílászáró Birodalomnál  nemcsak a legjobb nyílászáró árak és műanyag ablak árak várják, de prémium kínálat is, mindezt a beépítés kényelmével!

// Műanyag ablak: minden kívánalmunkat felülmúlja!

  • VERHETETLEN ÁR-ÉRTÉK ARÁNY, A MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK ÁRAI

Amikor nyílászáró cserébe fog az ember, óhatatlanul is döntőek lehetnek az ablak árak. Szerencsére a műanyag, mint alapanyag általában jóval olcsóbb, mint például a fa vagy alumínium. Könnyen előállítható és formázható, ami a gyártási költségekben, ezzel együtt pedig a nyílászáró árak alakulásában is megmutatkozik.

  • KIVÁLÓ ENERGIAHATÉKONYSÁG

Ha szigetelésről van szó, akkor keresve sem találhatnánk jobb anyagot, mint egy műanyag nyílászáró. A felső kategóriás profilok rendkívül alacsony hőátbocsátási értékekkel bírnak, ami azt eredményezi, hogy a nyári hónapokban hűvösebb, míg télen melegebb lesz az otthonunk. Ráadásul, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a hangszigetelési képességük is kiváló, így csendes és nyugodt környezetet teremtenek otthonunkban.

  • ALACSONY KARBANTARTÁSI IGÉNY

Néhány más ablakanyaggal ellentétben a műanyag profilok minimális karbantartást igényelnek. Rendkívül ellenállóak a nedvességgel szemben, és nem hajlamosak a vetemedésre vagy korhadásra, ami a fa ablakoknál gyakori probléma. A műanyag ablak esetében nem kell rendszeres felületkezelésbe fektetnie, hogy elfogadható állapotban tartsa azt. Még évek elteltével is úgy fest majd, mint a beépítés pillanatában.

  • PÁRATLAN MEGJELENÉS

Elmúltak már azok az idők, amikor a műanyag nyílászáró csak szimpla fehér kivitelben volt elérhető. Ma már a műanyag profilok rendkívül gazdag szín- és stílusválasztékban kaphatók, hiszen gyárilag fóliázható a felületük, és akár fa hatású megjelenés is elérhető egyes kollekcióban. Akár a klasszikus, akár az ultramodern, akár a rusztikus megjelenés híve vagyunk, garantáltan megtalálhatjuk az otthonunkhoz passzoló ablakot.

// Nyílászáró Birodalom – megfizethető műanyag ablak árak beépítéssel! Mi jellemez minket?

Cégünk idestova 25 éve foglalkozik nyílászárók értékesítésével és azok szakszerű beépítésével, így a kedves olvasónk biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja otthonába! A műanyag nyílászáró esetében csakis prémium márkák termékeit forgalmazzuk, ezek fényében pedig nem véletlenül lett a kollekciónk zászlóshajója a Kömmerling.

  • A műanyag nyílászárók ár alapján is megfizethetők: Versenyképes árakat kínálunk anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőségben. A mi megrendelőink olyan megtérülésre számíthatnak, amely túlmutat a kezdeti költségeken.
  • Rövid gyártási és szállítási idők: Mi megértjük a hatékony kiszolgálás fontosságát, és azt is, hogy minél előbb szeretné élvezni új ablakait. Éppen ezért rövid gyártási és szállítási idővel dolgozunk.
  • Igényes, gyors, és megbízható munka: Szakembereink folyamatosan csiszolták a technikáikat, ami precíz, hatékony és tiszta beépítési munkát eredményezett. Anélkül cserélheti ki ablakait, hogy nagyobb fennakadásokat okozna mindennapi életében.

// Műanyag nyílászáró? Nálunk a legjobb műanyag ablak árak várják! Ismerje meg kínálatunkat!

A Kömmerling megjelenésével egy új korszak vette kezdetét a nyílászárók világában. A vállalat műanyag ablak- és redőnyrendszerek széles választékát kínálja, abszolút teret engedve a kreatív, személyre szabott megoldásoknak, beleértve a szokatlan profiltervezéseket is. A termékfejlesztés minden szakaszában biztosítják a prémium minőséget, és támogatják a fenntarthatóságot is. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen piacvezető vállalat termékeit értékesíthetjük és építhetjük be megrendelőink otthonába.

// Válasszon műanyag ablak szinmintánkból!

Műanyag ablakok színei között számos választási lehetőség áll rendelkezésre. A leggyakoribb színek közé tartoznak a fehér, barna és antracit, de egyre több gyártó kínál egyéb színeket is, például szürke, kék vagy zöld árnyalatokat. Kérj színmintákat a forgalmazótól, hogy könnyebben választhass műanyag ablakot.

A legjobb műanyag ablak árat szeretné? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS +36 70 802 8108

A műanyag ablakok beépítése fontos lépés az otthon felújításában vagy építésében. Első lépésként pontosan mérd meg az ablaknyílást, majd válaszd ki a megfelelő méretű és típusú ablakot. Ha nem vagy szakember, érdemes szakembert alkalmazni az ablak beépítéséhez, hogy biztosítsd a megfelelő szerelést és szigetelést. A szakszerű beépítés hozzájárul a műanyag ablak hosszú élettartamához és hatékony működéséhez. ​​​​​​​

Ajánlatkérés
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása