BELTÉRI AJTÓ

BELTÉRI AJTÓ

Szélesség

Egyszárnyú kivitel esetén 68 cm-es falnyílástól 108 cm-ig (kétszárnyú kivitel is rendelhető)

Magasság

201 cm-es falnyílástól egészen 210 cm-ig

Méretek

standard méretek 75x210, 90x210, 100x210

Tok

8 cm-es falvastagságtól akár 45 cm-ig állítható tokkal 

Színek

38 féle színben és 3 fajta fóliával rendelhető, greko fóliás, cpl fóliás, prémium fóliás

Kilincs

5 900. FT - tól

Árak

99 900. FT-tól beltéri ajtó tokkal

Beépítés

24 900. FT- tól

Beltéri ajtó

//  Modern beltéri ajtó

Otthonunk berendezéséhez nem csupán a bútorok járulnak hozzá, hanem a megfelelő beltéri ajtók kiválasztása is. A belső dizájn jelentősen meghatározza az összhatást, ezért ajánlott ehhez illő modern beltéri ajtók között nézelődni. 

// A beltéri ajtótípusok fajtái

  • CPL ajtók: a folyamatos nyomás alatt laminált ajtók tartósak és könnyen tisztíthatóak, laminált felületük ellenálló a karcolódással szemben.
  • Dekorfóliás ajtók: szinte végtelen színben és mintázatban elérhető ajtók, amelyek felületét tartós, dekoratív fóliával borítják.
  • MDF ajtók: fa alapú anyagból készülnek, amelyre borító réteg kerül, stabilak és szépen festhetőek.
  • Fa ajtók: hagyományos, időtálló ajtók, amelyek tartósak és klasszikus megjelenésűek hiszen számos fafajtából készülhetnek.
  • Üveges ajtók: kisebb-nagyobb mértékben üveglapok töltik ki az ajtót, így a helyiségek természetesen világosabbak, valamint nagyobb térérzetűek lehetnek.

Legyen az fából készült, műanyag, laminált vagy esetleg üveges beltéri ajtó, minden esetben a minőséget és időtállóságot kell elsődlegesen szem előtt tartani. Kínálatunkban számos CPL, dekorfóliás, Erkado és MDF beltéri ajtó megtalálható, amelyek stílusban, anyagösszetételben és árkategóriában is különböznek egymástól.

// Milyen szempontok szerint ajánlott választani?

  • Méret: vásárlás, keresgélés előtt minden esetben pontosan mérje le mekkora ajtóra lesz szüksége, ezzel elkerülhető a későbbi illesztési hibák.
  • Helyiség: sokszor nem mindegy melyik szobába szeretnénk az ajtót, például a fürdőszobában szebben mutathat egy modern fehér beltéri ajtó, mint a konyhában.
  • Hangszigetelés: a saját nyugalmunk érdekében (hangos szomszédok, utca zaja) érdemes lehet szétnézni a hangszigetelt beltéri ajtók között. De a gyerekszobába sem utolsó megoldás egy hangszigetelt beltéri ajtó választása.
  • Színárnyalat: ez sem lehet utolsó szempont, hiszen összhangban kell lennie a már kialakított színvilággal. Míg egy szürke beltéri ajtó inkább beleolvad a környezetébe és nem hívja fel magára a figyelmet, addig egy fehér beltéri ajtó tokkal figyelemfelkeltőbb, de alapvetően mindkettő eleganciát sugároz.

Mindezek mellett nem elhanyagolható perspektíva, hogy szimplán a panel beltéri ajtó beszerzésére kell csak összpontosítanunk, vagy egy komplett beltéri ajtó tokkal való megvásárlása a cél. Ez utóbbi esetében a beltéri ajtó árak magasabbra rúgnak majd, ami érthető, hiszen több alapanyagról van szó, illetve a tökéletes illeszkedés is biztosítani kell. Az ajtóknak nem csupán elegáns megjelenésűek kell, hogy legyenek, ennél fontosabb, hogy kellően funkcionálisak legyenek.

Nálunk a beltéri ajtók tokkal együtt kerülnek értékesítésre és beszerelésre, ez egyszerre praktikus és esztétikus. A sajátos, beépített keret biztosan illik az ajtóhoz mind megjelenésében, mind működésében. A modern dizájnok és térkihasználások hívei számára hívogató lehet ezen ajtók letisztult kivitelezése.

A legjobb beltéri ajtó árat szeretné? Kérje online ajánlatunkat!

Graf Beltéri Üvegajtó

Beltéri Üvegajtó-Szárnyak

Beltéri ajtó

A Graf Beltéri Üvegajtók modern és stílusos megoldást jelentenek belső terek elválasztására. Ezek az üvegajtók elegánsak és átlátszóak, lehetőséget biztosítva a természetes fény áramlására a helyiségek között.

A modern beltéri üvegajtók általában különböző méretekben elérhetők, amelyek alkalmazkodnak az adott tér igényeihez és a kívánt stílushoz. A méretek lehetnek standard vagy egyedi Budapesti üzletünkben megtekinthető.

Graf 8
Beltéri ajtó

Modern beltéri üvegajtók széles méretválasztékban érhetők el: általában 75-90-100 cm szélesek és 210 cm magasak. A pontos méretét az adott tér igényeihez igazítva lehet kiválasztani Debreceni üzletünkben.

Graf 9
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtók készülhetnek különféle anyagokból, Üvegből átlátszó vagy matt üvegpanelek lehetnek, esetleg díszüveg mintákkal. Ezek az anyagok különféle kombinációkban és stílusokban alkalmazhatók Budapesti boltunkban megtekinthető.

Graf 11
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtók különböző stílusokban elérhetők. Egyszerű és letisztult dizájnú ajtók fém vagy üveg kombinációjával. Minimalista megjelenésű ajtók, amelyek megtekinthetők Debreceni boltunkban.

Graf 32
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtók beépítése szakszerűséget és alapos tervezést igényel. Az installáció lépései magukban foglalhatják az ajtó nyílásának mérést, a helyes keret kiválasztását, az ajtó beillesztését és rögzítését Budapesti szakembereink végzik.

Graf 33
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtók ára nagyban függ az ajtó méretétől, anyagától és stílusától. Az árakat leginkább a kiválasztott ajtókészítő vagy forgalmazó határozza meg. Hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb ár-érték arányt látogass el Debreceni kereskedésünkbe.

Graf 35
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtókhoz számos extra lehetőség is rendelhető, törésálló üveg vagy extra zárak a biztonság növelése érdekében. Ezek az extrák segíthetik az ajtót az igényeidnek megfelelően testre szabni, Budapesti kollégánk mindenben segít.

Graf 36
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtók kiváló megoldást nyújtanak panellakásokba is. Ezek az ajtók könnyűségükkel és modern megjelenésükkel feldobhatják a belső teret, miközben hatékonyan kihasználják a rendelkezésre álló helyet, Debreceni üzletünkben érdeklődjön személyesen.

Graf 38
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtókhoz tartozik tok. A tokok lehetővé teszik az ajtó síkba záródását és esztétikus megjelenést nyújtanak, miközben funkcionálisak és segítik az ajtó beépítését a falba, Budapesti munkatársaink profi beépítők.

Graf 39
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtók felújítása lehetőséget ad az ajtó megjelenésének frissítésére, például festéssel vagy felületkezeléssel. Lehetőség van az üvegpanelek cseréjére, ha megsérültek vagy új stílust szeretnél Debreceni munkatársaink segítenek.

Graf 61
Beltéri ajtó

A modern beltéri üvegajtókhoz választhatóak különféle stílusú és anyagú ajtókilincsek. Gyakran használt típusok közé tartoznak az egyszerű fém, rozsdamentes acél vagy alumínium kilincsek. Kaphatók Budapesti és Debreceni szaküzletünkben.

Graf 62
Beltéri ajtó

Olcsóbb modern beltéri üvegajtókat is találhatsz, az árak azonban változóak az ajtó típusától, méretétől és anyagától függően. Az árak általában 70 000 forinttól kezdődhetnek és 150 000 forintig terjedhetnek egy ajtó esetében, nálunk megrendelheted Debreceni üzletünkben.

Graf 65
Beltéri ajtó

Vasalatok

Metel-Bud kilincs zár zsanér

Graf üveges beltéri ajtó kilincsek

Dekorszínek

Beltéri ajtóhoz elérhető színek

Altamura Lux Beltéri ajtó színek CPL

A legjobb beltéri ajtó tokkal árat szeretné? Kérje online ajánlatunkat!

Altamura Lux Beltéri Ajtó

" Szálcsiszolt Acél  Intarziás"

Furnér felületével síkba hozott dekorbetét

Beltéri ajtó

Az Altamura Lux Beltéri Ajtó szál csiszolt acél intarziás kivitele lenyűgöző modern megjelenést kölcsönöz a belső tereknek. A szál csiszolt acél intarziák elegánsan integrálódnak az ajtó tölgyfával kombinált felületén, fokozva az ajtó esztétikai vonzerejét.

Szál csiszolt acél modern beltéri ajtók széles választéka áll rendelkezésre különböző méretekben, hogy megfeleljen az otthona igényeinek. Az ajtók általában standard magasságúak 210 cm, de szélességük eltérő lehet 100 cm is, pontos méretek mait keresse Budapesti üzletünket.

ALTAMURA LUX 103
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern beltéri ajtók gyakran üvegezettek is lehetnek, ami különböző formákban és mintázatokban jelenhet meg. Az üveg lehet teljes vagy részleges a dekoratív megjelenés érdekében. Kérjük, hogy tekintse meg a kínálatunkat Debreceni szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 104
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern beltéri ajtók általában fa vázra épülnek, amely tartós és esztétikus anyag. Az ajtólap lehet fából készült, amelyet szál csiszolt technikával dolgoznak meg a modern megjelenés érdekében, Budapesti üzletünkben meg is rendelheted.

ALTAMURA LUX 107
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern beltéri ajtók stílusa általában letisztult és modern. Az acél anyag önmagában is elegáns megjelenést kölcsönöz, a szál csiszolt felület pedig egyedi textúrát ad hozzá. Ezek az ajtók elérhetőek Debreceni boltunkban.

ALTAMURA LUX 112
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern bejárati ajtók beépítése precíz munkát igényel. Először is, szakembernek kell megfelelően beállítania az ajtót a keretbe. Fontos a pontos mérés és a megfelelő szerelési technikák alkalmazása, hívja Budapesti munkatársunkat.

ALTAMURA LUX 113
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern bejárati ajtók ára számos tényezőtől függ, például az ajtó méretétől, típusától, gyártótól és az esetleges extra felszerelésektől. Általában az ilyen ajtók magasabb árkategóriába tartoznak, érdeklődjön Debreceni telephelyünkön.

ALTAMURA LUX 114
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern bejárati ajtókhoz különféle extrák érhetők el. Ezek közé tartozhatnak biztonsági zárak, különféle üvegezési lehetőségek, hang- és hőszigetelési tulajdonságok, valamint egyedi kiegészítők, ha kérdése van a termékről hívja Budapesti kollégánkat.

ALTAMURA LUX 116
Beltéri ajtó

Szál csiszolt acél modern beltéri ajtók tökéletes választások panellakásokba. Ezek az ajtók modern megjelenésükkel és tartósságukkal kiemelkedően illenek a lakásokba. A választékban szereplő különféle méretek és stílusok megtalálhatók Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 117
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern beltéri ajtók általában teljes tokkal rendelkeznek, ami az ajtókeret teljes kialakítását jelenti. A tok fontos része az ajtó beépítésének, mivel az tartja az ajtót és lehetővé teszi a helyes záródást, rendelhető Budapesti szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 118
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern beltéri ajtók felújítása általában lehetséges, ha az ajtó anyaga és szerkezete még megfelelő állapotban van. A felújítás során az ajtó tisztítása, esetleges kisebb sérülések javítása, Debreceni szakemberünk javítja.

ALTAMURA LUX 119
Beltéri ajtó

A szál csiszolt acél modern beltéri ajtókhoz választhatóak különféle ajtókilincsek és fogantyúk. Ezek lehetnek acélból, krómozott fémekből vagy más anyagokból készültek, megvásárolhatod Budapesti szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 120
Beltéri ajtó

Szál csiszolt acél modern beltéri ajtók ára változó lehet a méret, típus, gyártó és egyéb tulajdonságok függvényében. Az olcsó lehetőségek megtalálása érdekében érdemes ajánlatot kérni, Debreceni üzletünkből.

ALTAMURA LUX 121
Beltéri ajtó

Dekorszínek

Beltéri ajtóhoz elérhető színek

Altamura Lux Beltéri ajtó színek CPL

Beltéri ajtó méretek és árak érdeklik? Kérje online ajánlatunkat!

Altamura Lux Beltéri Ajtó

"Fekete Intarziás"

Furnér felületével síkba hozott dekorbetét

Beltéri ajtó

Az Altamura Lux Beltéri Ajtó fekete intarziás változata lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a belső tereknek. A fekete intarziás mintázatok elegáns kontrasztot alkotnak, amelyek a tölgyfa alapon kiemelkedően mutatnak.

Egy letisztult, modern stílusú fekete intarziás beltéri ajtó eleganciát és funkcionalitást ötvöz, a terek közötti átjárást esztétikusan kiegészítve. A kifinomult fekete szín és az intarziás minta harmonikus egységet alkot, kérje ajánlatunkat Debreceni üzletünkből.

ALTAMURA LUX 203
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó üvegezése kifinomult eleganciát kölcsönöz a térnek. Az üvegezés színesebbé teszi, miközben a minimalista vonalvezetésű, letisztult dizájn megőrzi a funkcionalitást és stílust, tekintse meg Budapesten üzletünkben.

ALTAMURA LUX 204
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó anyaga kifinomultságot és tartósságot sugároz. A magas minőségű fa vagy fém alapanyag elegáns textúrája és fekete intarziás díszítése egyedi és stílusos megjelenést biztosít a belső tereknek. Ajánlatkérés Debreceni kirendeltségünkön.

ALTAMURA LUX 207
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó stílusa egyedülálló eleganciát hordoz. A letisztult vonalak és a fekete intarziás díszítés modern megjelenést kölcsönöz, míg az egyszerűség és a részletek összhangja fokozza a tér dizájnját és exkluzivitását. Rendelhető Budapesti telephelyünkön.

ALTAMURA LUX 212
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó beépítése precíz és szakszerű folyamat. Az alapos telepítés biztosítja az ajtó tökéletes illeszkedését, fokozva a tér dizájnját és funkcionalitását egyaránt.Akciókról érdeklődjön Debreceni telephelyünkön.

ALTAMURA LUX 213
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó beépítése szakértelmet és gondosságot igényel. A pontos munkavégzés biztosítja az ajtó tökéletes illeszkedését, emelve a tér eleganciáját és funkcionalitását. Várjuk Budapesti szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 214
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó árai változóak, attól függően, hogy az anyag, a méret és a design milyen jellemzőkkel rendelkezik. Általában prémium minőségű ajtók ára a magas minőségű anyagok és a kifinomult dizájn miatt változik. Legjobb ár-érték arány Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 216
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtók extra lehetőségeket kínálnak, mint például beépített zsanérok, hangszigetelési funkciók vagy akár egyedi díszítő elemek. Ezen kiegészítők fokozzák az ajtó funkcionalitását és esztétikáját, Debreceni üzletünkben rendelhető.

ALTAMURA LUX 217
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó tökéletes választás panellakásokba. Elegáns megjelenése és funkcionalitása harmonizál a modern enteriőrrel, fokozva a tér stílusát és kényelmét egyaránt.Budapesti lakásokba kitűnő választás.

ALTAMURA LUX 218
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó tokkal tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás és stílus között. A precízen kialakított tok segíti az ajtó pontos illeszkedését, emelve a belső tér modern és elegáns megjelenését. Debreceni üzletünkben megtekinthető.

ALTAMURA LUX 219
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó felújítása friss megjelenést adhat a térnek. Az ajtó festése, felújítása vagy akár a díszítő elemek cseréje új életet lehel az ajtóba, fokozva a helyiség stílusát és vonzerejét. Budapesten keresse üzletünket.

ALTAMURA LUX 220
Beltéri ajtó

A modern fekete intarziás beltéri ajtó ajtókilincse kiegészíti az ajtó stílusát és funkcionalitását. Különleges dizájnja és minőségi anyaga fokozza az ajtó eleganciáját, hozzájárulva a tér esztétikájához és praktikumához egyaránt. Raktáron Debreceni telephelyünkön.

ALTAMURA LUX 221
Beltéri ajtó

Dekorszínek

Beltéri ajtóhoz elérhető színek

Altamura Lux Beltéri ajtó színek CPL

Válasszon beltéri ajtó színt és k érje online ajánlatunkat!

Altamura Lux Beltéri Ajtó

"Tölgy Intarziás"

Furnér felületével síkba hozott dekorbetét

Beltéri ajtó

Az Altamura Lux Beltéri Ajtó egy elegáns és stílusos beltéri ajtó, melyet mdf vagy hdf-ből készítenek intarziás mintákkal díszítve. Az intarzia egy művészi technika, amelyben különböző fajtájú faanyagokat illesztenek össze, hogy dekoratív mintázatokat hozzanak létre.

Letisztult, modern megjelenésű tölgyfából készült belső ajtó, mely intarziás mintával díszített. Elegáns és időtálló design, amely harmonizál bármilyen belső térrel. Kiváló választás, ajánlatkérés Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 303
Beltéri ajtó

Stílusos intarziás tölgyfa beltéri ajtó üvegezéssel. Kifinomult design, mely eleganciát és egyediséget kölcsönöz bármely belső térnek. Modern és időtálló megoldás otthonok és irodák számára, stílus és funkcionalitás tökéletes egyensúlya, rendelje meg Budapesti üzletünkben.

ALTAMURA LUX 304
Beltéri ajtó

Kiváló minőségű tölgyfából készült intarziás beltéri ajtó. Az elegáns és időtálló tölgyfa anyagot precízen kidolgozott intarziás minta díszíti. A természetes szépség és a modern design tökéletes harmóniája, online rendelhető Debrecenben.

ALTAMURA LUX 307
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás ajtó stílusát a letisztult elegancia és a precíz intarziás minta jellemzi. A tölgyfa természetes szépsége ötvöződik a modern formatervezéssel, teret adva az egyediségnek és exkluzivitásnak. Az ajtó stílusa megtekinthető Budapesti üzletünkben.

ALTAMURA LUX 312
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás ajtó könnyű és precíz beépítéssel illeszkedik bármely belső térhez. Profi kivitelezéssel és szakértő munkával biztosítjuk az ajtó pontos felszerelését, maximális funkcionalitást és esztétikát adva otthonának, ajánlatkérés Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 313
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás beltéri ajtók ára változó lehet, függve a mérettől, mintázattól és kiegészítőktől. Általában prémium minőségű tölgyből készülnek, ezért az ársáv közepesen magas lehet. A pontos árajánlatért kérjük,keresse Budapesti üzletünket.

ALTAMURA LUX 314
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás ajtókhoz különféle extrák érhetők el, mint például különleges kilincsek, zárszerkezetek, díszlécek vagy extra szigetelés. Ezek a kiegészítők személyre szabhatják az ajtót, rendelhető Debreceni irodánkban.

ALTAMURA LUX 316
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás ajtó ideális választás panellakásokba, fokozva az otthon stílusát és eleganciáját. Kifinomult designja és minőségi anyaga harmonizál a panellakások belső tereivel, növelve azok esztétikai értékét és funkcionalitását.Online rendelhető Budapesti telepünkről.

ALTAMURA LUX 317
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás beltéri ajtókhoz elérhetők speciális tokok, melyek kifinomultságot és stabilitást biztosítanak. Ezek a tokok harmonizálnak az ajtó stílusával, és precíz szereléssel könnyedén illeszthetők, részletes információk Debreceni szaküzletben.

ALTAMURA LUX 318
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás ajtók könnyen felújíthatók, például csiszolással, festéssel vagy felületkezeléssel. Profi módon új életet lehelhetünk az ajtókba, megőrizve stílusukat és minőségüket, Budapesten érdeklődjön üzletünkben.

ALTAMURA LUX 319
Beltéri ajtó

A modern tölgy intarziás ajtókhoz változatos stílusú és kiváló minőségű ajtókilincsek érhetők el. Rozsdamentes acél, krómozott vagy bronz kilincsek kínálnak elegáns megjelenést, míg a modern formatervezés és praktikus fogás biztosítja, próbálja ki Debreceni szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 320
Beltéri ajtó

Olcsóbb alternatívák is léteznek a modern tölgy intarziás beltéri ajtókra, mint például laminált vagy furnérozott változatok. Ezek árban kedvezőbbek lehetnek a tölgyfa változatoknál, mégis modern megjelenést és elfogadható minőséget kínálhatnak, megtalálható Budapesti üzletünkben.

ALTAMURA LUX 321
Beltéri ajtó

Dekorszínek

Beltéri ajtóhoz elérhető színek

Altamura Lux Beltéri ajtó színek CPL

Modern beltéri ajtó fehér színben?  Kérje online ajánlatunkat!

Altamura Lux Beltéri Ajtó

 "Szálcsiszolt Arany Intarziás"

Furnér felületével síkba hozott dekorbetét

Beltéri ajtó ​​​​​​​​​​​​​​

Az Altamura Lux Beltéri Ajtó egy kiváló minőségű beltéri ajtókollekció, és a Szál csiszolt Arany Intarziás változata egy olyan típusú ajtó, amelyben a design része egy szál csiszolt arany intarzia vagy díszítő elem. Ezáltal az ajtó egyedi és exkluzív megjelenést kaphat a szál csiszolt arany hatásával, amely eleganciát és stílust kölcsönöz neki.

Az exkluzív, modern beltéri ajtó a legújabb designelemeket ötvözi az elegáns arany intarziával és precízen csiszolt felületekkel. Egyedi stílusú és minőségi anyagokból készült, amelyek magas színvonalat képviselnek. Elérhető Budapesti üzletünkben.

ALTAMURA LUX 403
Beltéri ajtó

A modern design jegyében alkotott arany intarziás szálakkal és precízen csiszolt felületekkel rendelkező beltéri ajtó egyedülálló eleganciát hoz létre a térben. Az üvegezés finom részleteivel kombinálva ez az ajtó modern és luxus stílust képvisel, elérhető Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 404
Beltéri ajtó

A modern beltéri ajtó exkluzív kialakítása arany intarziás szálakkal és csiszolt felülettel készül, prémium anyagok felhasználásával. A letisztult dizájn és minőségi anyagok kombinációja ellenálló, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz az ajtónak, rendelhető Budapesti boltunkban.

ALTAMURA LUX 407
Beltéri ajtó

A modern intarziás arany szálakkal díszített, precízen csiszolt beltéri ajtó stílusa exkluzív és elegáns. A letisztult design és a luxus részletek tökéletes harmóniában találkoznak, kiemelve a tér egyediségét és modern megjelenését egyben, rendelhető Debreceni boltunkban.

ALTAMURA LUX 412
Beltéri ajtó

A modern szálakkal csiszolt, arany intarziás beltéri ajtó beépítése profi szakértelemmel és precizitással történik. Az egyedi dizájn és minőségi anyagok tökéletes összhangban kerülnek beillesztésre, biztosítva a kifinomult megjelenést Budapesti szaküzletünkben kapható.

ALTAMURA LUX 413
Beltéri ajtó

A modern szálakkal csiszolt, arany intarziás beltéri ajtók árai változatosak, függnek az ajtó méretétől, anyagától és designjától. Általában a prémium minőségű ajtók magasabb árfekvéssel rendelkeznek, Debreceni üzletünk kínálatában megtalálhatók.

ALTAMURA LUX 414
Beltéri ajtó

A modern, elegáns szálakkal csiszolt arany intarziás beltéri ajtók kifinomult megjelenést kölcsönöznek a térnek. A letisztult design és prémium anyagok kombinációja kiemeli a belső terek stílusát, mindezt megtalálja Budapesti szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 416
Beltéri ajtó

A modern, arany szálakkal csiszolt intarziás beltéri ajtók tökéletes választások panellakásokhoz. Elegáns megjelenésük és kifinomult designjuk harmonizál a térrel, emelve annak stílusát és exkluzivitását. Online ajánlatkérés Debreceni üzletünktől.

ALTAMURA LUX 417
Beltéri ajtó

A modern arany szálakkal díszített, precízen csiszolt intarziás beltéri ajtók, külön tokkal ellátva, lenyűgöző eleganciát hoznak létre a térben. A letisztult design és a prémium minőségű anyagok tökéletes összhangban kerülnek kialakításra, rendeljen online Budapesti üzletünkből.

ALTAMURA LUX 418
Beltéri ajtó

A modern stílusú arany szálakkal csiszolt intarziás beltéri ajtók felújítása magas színvonalú és esztétikus megjelenést kölcsönözhet a térnek. A felújítás során a meglévő ajtók, Debreceni telephelyünkön megtekinthetők.

ALTAMURA LUX 419
Beltéri ajtó

A modern arany szálakkal díszített, precízen csiszolt intarziás beltéri ajtókhoz illesztett ajtókilincsek kiemelik az ajtók egyediségét és stílusát. A prémium minőségű anyagok megvásárolhatók Budapesti üzletünkben.

ALTAMURA LUX 420
Beltéri ajtó

Modern, arany szálakkal csiszolt intarziás beltéri ajtók olcsóbb árkategóriában is elérhetők lehetnek, ám az árak jelentős mértékben függenek az ajtó méretétől, anyagától és minőségétől. Debreceni üzletünkben találhatók megfizethető lehetőségek.

ALTAMURA LUX 421
Beltéri ajtó

Dekorszínek

Beltéri ajtóhoz elérhető színek

Altamura Lux Beltéri ajtó színek CPL

Minőségi beltéri ajtó kilincset is szeretne? K érje online ajánlatunkat!

Altamura Lux Beltéri Ajtó

"Szálcsiszolt Réz Intarziás"

Furnér felületével síkba hozott dekorbetét

Beltéri ajtó ​​​​​​​​​​​​​​

Az Altamura Lux Beltéri Ajtók kiváló minőségűek, változatos stílusokban és kialakításokban elérhetőek, amelyek lehetnek díszítő elemekkel vagy intarziákkal ellátottak. A belső ajtó kerete fa vagy mdf anyag lehet, amelyre a réz színű intarziát illesztik.

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtó lenyűgöző megoldás a belső terekben. Ezek az ajtók exkluzív megjelenést kölcsönöznek a lakásnak vagy az irodának. Az ilyen típusú ajtók gyakran egyedi méretekben készülnek, érdeklődjön Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 503
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtók gyakran üvegezettek is lehetnek, ami tovább növeli azok esztétikai vonzerejét és funkcionalitását. Az üvegezés lehet teljes vagy részleges, érdeklődjön Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 504
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtók általában különböző anyagok kombinációjából készülnek. A fő szerkezeti alapanyag lehet fa, fém vagy műanyag, amelyre a réz intarziák kerülnek felhelyezésre. Kérjen online ajánlatot Debreceni szaküzletünkből.

ALTAMURA LUX 507
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtók egyedülálló stílusát a letisztult, modern vonalvezetés és a réz intarziák elegáns kombinációja jellemzi. Ezek az ajtók minimalista megjelenésűek lehetnek, elérhetőékBudapesti szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 512
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtók beépítése szakértelmet igényel. Az előkészítés magában foglalja az ajtónyílás pontos méretezését, az esetleges falátbontások elvégzését, Debreceni üzletünkben részletes információk.

ALTAMURA LUX 513
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtók ára számos tényezőtől függ, mint például az ajtó mérete, anyaga, tervezése és a gyártó vagy forgalmazó árképzése. Általában egyedi ajtók esetén magasabb árat lehet elérni, pontos ajánlat Budapesti szaküzletünkben.

ALTAMURA LUX 514
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtókhoz különböző extrák érhetők el. Ezek közé tartozhatnak a különleges kilincsek és zsanérok, amelyek a designhoz illeszkednek. Egyedi megoldásokért nézzen be Debreceni üzletünkbe.

ALTAMURA LUX 516
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtók elegáns megoldást jelentenek a panellakásokban is. Ezek az ajtók stílusos kiegészítők lehetnek a lakás belső tereiben, feldobják és egyedivé teszik az enteriőrt, nézzen be Budapesti szaküzletünkbe.

ALTAMURA LUX 517
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtókhoz elérhetőek különféle tokok, amelyek fontos részét képezik az ajtó beszerelésének folyamatának. Az ajtótok egy tartós keret, amelybe az ajtó beépül, biztosítva a stabil rögzítést és működést. Rendelhető Debreceni üzletünkben.

ALTAMURA LUX 518
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtó felújítása számos lépést foglal magában. Első lépésként a régi festék vagy bevonat eltávolítása, majd a felület alapos tisztítása szükséges. Hívja Budapesti boltunkat segítünk.

ALTAMURA LUX 519
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtókhoz gyakran különleges dizájnnal rendelkező réz vagy fémes megjelenésű ajtókilincsek tartoznak. Ezek az ajtókilincsek harmonizálnak az ajtó stílusával és a réz intarziák jellegével, kipróbálható Debreceni boltunkban.

ALTAMURA LUX 520
Beltéri ajtó

A modern szál csiszolt réz intarziás beltéri ajtók áruk nagyban függenek az anyagtól, mérettől és kivitelétől. Az olcsó lehetőségek közé tartozhatnak standard méretű, alapanyagokból készült változatok, részletes árajánlat Budapesti boltunkban.

ALTAMURA LUX 521
Beltéri ajtó

Dekorszínek

Beltéri ajtóhoz elérhető színek

Altamura Lux Beltéri ajtó színek CPL ​​​​​​​

Modern beltéri ajtó tokkal kilincsel, k érje online akciósan!

Ajánlatkérés
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása