ACÉL BEJÁRATI AJTÓ

HISEC ACÉL BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ

Méret

Szabvány méretben rendelhető: 850x2050 mm, 890x2020 mm, 950x2050 mm

Biztonság

Az ajtók MABISZ termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek, a zárszerkezet 15+1 ponton záródik

Szín

Fehér alapszínben, illetve 12 féle RAL színben választható

Design

Modern megjelenés, letisztult formavilág

Tok és szárny

Tokszelvény vastagsága 1,5 mm míg a szárnyrész 2,5 mm vastagságú acéllemez

Ár

149 900 FT-tól

Hőszigetelés

Az ajtók kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, a K=1.3 W/m2K érték alapján

Beépítés

49 900 FT-tól

Kűltéri acél bejárati ajtó árak érdeklik? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS+36 70 802 8108

// Kültéri acél biztonsági bejárati ajtó hőhídmentes - HiSec.

acél bejárati ajtó méretek, Az acél biztonsági bejárati ajtók általában számos különböző méretben elérhetők, hogy illeszkedjenek az egyedi igényekhez és az ajtónyílásokhoz. Általánosságban elmondható, hogy az acél bejárati ajtók méretei a következő tartományban mozognak: Szélesség: Általában 80 cm-től 120 cm-ig terjedhetnek. Magasság: Általában 190 cm-től 220 cm-ig terjedhetnek. Ezek az általános méretek, és a pontos méretek változhatnak a gyártótól és a modelltől függően. Ha konkrét méreteket szeretne, érdemes lehet közvetlenül a gyártótól vagy egy szakkereskedőtől érdeklődni, akik segíthetnek az Ön igényeihez legjobban illeszkedő méret kiválasztásában. Fontos figyelembe venni az ajtónyílás pontos méreteit és az ajtó beépítésének körülményeit is a megfelelő méret kiválasztásakor.

Hisec Acél bejárati ajtó prémium fehér. Budapesti Acél Bejárati Ajtók - Kiváló Minőség és Biztonság. Keres egy megbízható és esztétikus megoldást bejárati ajtajához Budapesten? Az acél bejárati ajtók tökéletes kombinációt nyújtanak a stílus és a biztonság terén. Cégünk, Budapest legmegbízhatóbb nyílászáró-specialistája, kínál kiváló minőségű acél bejárati ajtókat, amelyek nemcsak védelmet nyújtanak, hanem esztétikailag is emelik otthona vagy üzlete megjelenését.

Hisec Acél biztonsági bejárati ajtó
fehér

Hisec Acél bejárati ajtó antracit. Kiváló Kültéri Acél Bejárati Ajtók Debrecenben - Hi-Sec Minőség és Biztonság. Fedezze fel Debrecen legjobb Hi-Sec minőségű kültéri acél bejárati ajtóit! Cégünk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb biztonságot és stílust nyújtsa otthonának vagy vállalkozásának. A Hi-Sec kültéri acél bejárati ajtóink nem csupán masszív védelmet nyújtanak, hanem esztétikailag is emelik otthona vagy üzlete megjelenését.

Hisec Acél biztonsági bejárati ajtó
dió

Hisec Acél bejárati ajtó prémium antracit. Budapesti Üzletünkben Kapható Hőszigetelt Hi-Sec Acél Ajtók - Biztonság és Kényelem. Fedezze fel üzletünkben elérhető kiváló minőségű, hőszigetelt Hi-Sec acél ajtóinkat! Célunk, hogy biztosítsunk Önnek kiváló biztonságot és kényelmet az otthonában vagy vállalkozásában. A hőszigetelt Hi-Sec acél ajtók nem csupán erősítik az épület védelmét, hanem hozzájárulnak a kényelmes belső hőmérséklet fenntartásához és energiamegtakarításhoz is.

Hisec Acél biztonsági bejárati ajtó
antracit

Hisec Acél bejárati ajtó prémium aranytölgy. Debreceni Üzletünkben Kapható Kültéri Biztonsági Hi-Sec Bejárati Ajtók - Kiemelkedő Védelem, Megfizethető Áron. Keresi a legjobb árú, minőségi kültéri biztonsági Hi-Sec bejárati ajtót Debrecenben? Üzletünkben megtalálhatók a kiváló minőségű, megfizethető árú Hi-Sec ajtók, amelyek tökéletesen kombinálják a védelmet és a stílust. Kültéri biztonsági Hi-Sec bejárati ajtóink nemcsak masszív védelmet nyújtanak otthonának vagy vállalkozásának, hanem megfizethető áruk révén elérhetők széles vásárlói kör számára.

Hisec Acél biztonsági bejárati ajtó
aranytölgy

Acél kültéri bejárati ajtó árak érdeklik? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS+36 70 802 8108

// Beltéri acél bejárati ajtó - HiSec.

acél bejárati ajtó beépítése,Az acél bejárati ajtó beépítése szakértelmet és megfelelő eszközöket igényel. Ha Ön nem tapasztalt szakember, vagy nincs megfelelő eszköze, érdemes lehet szakembert keresni az ajtó beépítéséhez. Azonban ha Ön dönt úgy, hogy saját maga szereli be az ajtót, itt van néhány általános lépés, amelyek segíthetnek a folyamat során: Előkészítés: Távolítsa el az összes régi ajtót és kiegészítőket az ajtónyílásból. Ellenőrizze az ajtónyílás pontos méreteit és a fal állapotát. Felszerelés és előkészítés: Készítse elő az összes szükséges eszközt és anyagot a beépítéshez, például csavarokat, tipliket, szigetelőanyagokat stb. Szigetelés: Használjon szigetelőanyagokat az ajtó körül, hogy megakadályozza a huzatot és a nedvességet. Ajtó beállítása: Helyezze be az új acél bejárati ajtót az ajtónyílásba, és rögzítse azt a keretéhez. Győződjön meg arról, hogy az ajtó megfelelően illeszkedik és záródik. Tesztelés: Tesztelje az ajtót, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik-e. Győződjön meg arról, hogy az ajtó könnyen nyílik és záródik, és hogy nincsenek-e olyan problémák, mint a döntések vagy a sérült alkatrészek. Befejezés: Végül fejezze be az ajtó körüli kisebb befejező munkákat, például festés vagy vakolás. Fontos megjegyezni, hogy ha bizonytalan a beépítési folyamatban, vagy ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, érdemes lehet szakembert keresni segítségért. Profi szakemberrel való együttműködés biztosítja, hogy az ajtó megfelelően legyen beépítve, és megfeleljen az összes biztonsági és minőségi szabványnak.

Hisec Acél bejárati ajtó prémium fehér. Budapesten Kapható Lépcsőházi Biztonsági Hi-Sec Bejárati Ajtók - Védelem és Megbízhatóság. Keresi a legmegfelelőbb megoldást lépcsőházához? Üzletünkben elérhetők a kiváló minőségű, Hi-Sec technológiával készült lépcsőházi biztonsági bejárati ajtók, melyek maximális védelmet nyújtanak. Ezek az ajtók kifejezetten tervezettek és gyártottak a lépcsőházakhoz, hogy biztosítsák az épület belső részeinek biztonságát és védelmét.

Hisec biztonsági acél bejárati ajtó
dekorcsík fehér

Hisec Acél bejárati ajtó modern aranytölgy. Hi-Sec Technológiával Ellátott Panel Bejárati Ajtók Beépítéssel Debrecenben. Keresi a megbízható és biztonságos megoldást otthona bejárati ajtajához Debrecenben? Üzletünk kínálja a kiváló minőségű, Hi-Sec technológiával ellátott panel bejárati ajtókat, melyek tökéletes választásnak bizonyulnak panel lakásokhoz. Ezek az ajtók magas szintű biztonságot és stílust nyújtanak, miközben beépítésükkel egyszerűen frissíthetik otthona megjelenését.

Hisec biztonsági acél bejárati ajtó
modern aranytölgy

Hisec Acél bejárati ajtó modern barna. Budapesten Kapható Panel Biztonsági Hi-Sec Bejárati Ajtók. Keresi a megbízható és modern megoldást otthona vagy lakása bejárati ajtajához Budapesten? Üzletünkben elérhetők a legkiválóbb minőségű, Hi-Sec technológiával ellátott panel biztonsági bejárati ajtók. Ezek az ajtók nemcsak stílusosak és modernek, de a Hi-Sec technológia révén kiemelkedő biztonságot is nyújtanak otthona számára.

Hisec biztonsági acél bejárati ajtó
kazettás barna

Hisec Acél bejárati ajtó modern mintás fehér. Debreceni Üzletünkben Kapható HI-SEC Acél Bejárati Ajtók. Fedezze fel a biztonságot és minőséget a HI-SEC acél bejárati ajtóinkkal Debrecenben! Üzletünk kínálja a legmagasabb szintű védelmet és tartósságot a modern és stílusos acél bejárati ajtók révén. Széles választékunkkal és tapasztalt csapatunkkal állunk rendelkezésére, hogy segítsünk kiválasztani az otthonába vagy vállalkozásába leginkább illő HI-SEC acél bejárati ajtót Debrecenben.

Hisec biztonsági acél bejárati ajtó
modern fehér

Hisec biztonsági bejárati ajtó modern mintás havastölgy. Budapesti Üzletünkben Kapható Kültéri HI-SEC Acél Bejárati Ajtók. Fedezze fel a biztonságot és stílust a kültéri HI-SEC acél bejárati ajtóinkkal Budapesten! Üzletünkben olyan acél ajtók várnak, melyek kiváló védelmet nyújtanak és esztétikailag is emelik otthona vagy vállalkozása megjelenését. Képzett szakembereink segítenek megtalálni az ideális kültéri HI-SEC acél bejárati ajtót Budapesten.

Hisec biztonsági acél bejárati ajtó
modern havastölgy

Hisec biztonsági bejárati ajtó modern sötétbarna.Hőszigetelt HI-SEC Acél Ajtók - Most Debrecenben. Fedezze fel üzletünket Debrecenben, ahol elérhetők a kiváló minőségű, hőszigetelt HI-SEC acél ajtók! Ez az ajtótípus kiválóan kombinálja a biztonságot és a hőszigetelést, biztosítva otthona vagy vállalkozása számára a megfelelő védelmet és komfortot.

Hisec biztonsági acél bejárati ajtó kazettás sötétbarna

Hisec biztonsági bejárati ajtó mogyoró barna. Fedezze fel Budapesten elérhető lépcsőházi biztonsági HI-SEC bejárati ajtókat! Kiválóan tervezett és biztonságos ajtók, melyek célja az otthonok vagy üzletek védelme. Stílusos és praktikus megoldások, melyek hozzájárulnak az épület biztonságához és esztétikájához. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a részletekért és az elérhetőségeinkért.

Hisec biztonsági acél ​​​​​​​bejárati ajtó
modern mogyoró barna

Hisec biztonsági bejárati ajtó antracit. Keresi a megbízható kültéri biztonsági bejárati ajtót Debrecenben? Üzletünkben széles választékban kínálunk HI-SEC technológiával ellátott ajtókat, melyek kiváló védelmet nyújtanak. Szakértő csapatunk segít kiválasztani az igényeinek legjobban megfelelő ajtót. Kérje egyedi árajánlatunkat és tekintse meg választékunkat!

Hisec biztonsági acél ​​​​​​​bejárati ajtó
modern antracit

Hisec biztonsági bejárati ajtó cseresznye. Budapesten keresi a megbízható panel bejárati ajtót beépítéssel és HI-SEC biztonsággal? Számos vállalkozás kínál ilyen típusú ajtókat, melyek kiváló védelmet nyújtanak. Keressen olyan szakembert vagy céget, akik biztosítják az ajtó beépítését és a HI-SEC technológiát, hogy otthona vagy vállalkozása biztonságban legyen.

Hisec Acél biztonsági bejárati ajtó
kazettás cseresznye

Hisec biztonsági bejárati ajtó dió. A HI-SEC minőségű ajtók jellemzői a nagy biztonság, a strapabíró szerkezetek és a modern technológiai megoldások, amelyek célja az otthon vagy vállalkozás védelme. Keresse a helyi szakembereket vagy vállalkozásokat, akik panel biztonsági bejárati ajtókat kínálnak HI-SEC minőségben, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást Debrecenben.

Hisec Acél biztonsági bejárati ajtó
dekercsík dió

Hisec biztonsági bejárati ajtó fehér. Az acél bejárati ajtók HI-SEC minőségben kiváló választást jelentenek a biztonság szempontjából. Budapesti üzletünkben elérhető, acél bejárati ajtókat HI-SEC minőségben. Ezek az ajtók kiváló biztonságot nyújtanak, mivel rendelkeznek korszerű biztonsági technológiával és erősített kialakítással. Ajánlott keresni olyan vállalkozásokat vagy szakembereket, akik specializálódtak acél bejárati ajtók forgalmazására HI-SEC minőségben Budapesten, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.

Hisec Acélbiztonsági bejárati ajtó
kazettás fehér

Hisec biztonsági bejárati ajtó havastölgy. Debrecenben elérhetőek a lépcsőházi biztonsági bejárati ajtók HI-SEC minőségben. Keresse fel a helyi üzletünket, amely speciálisan foglalkozik HI-SEC ajtók forgalmazásával. A HI-SEC minőségű ajtók magas biztonsági színvonalat és megbízhatóságot nyújtanak az otthon vagy vállalkozás számára. Keresse helyi szakemberünket, aki segíthet a lépcsőházi biztonsági bejárati ajtók HI-SEC minőségben történő rendelésében és beépítésében Debrecenben.

Hisec Acélbiztonsági bejárati ajtó
kazettás havastölgy

Mennyi az acél bejárati ajtó ár? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS+36 70 802 8108

// HiSec acél biztonsági bejárati ajtók: Biztonság, kényelem és kiemelkedő ár-érték arány!

acél bejárati ajtó ár, Az acél bejárati ajtók ára változhat a különböző tényezők, például az ajtó mérete, típusa, kialakítása, biztonsági funkciói és egyéb extra tulajdonságai szerint. Általában az acél bejárati ajtók ára széles skálán mozoghat, attól függően, hogy mennyire exkluzív és biztonságos az ajtó. Általánosságban elmondható, hogy az egyszerűbb, alapvető kialakítású acél bejárati ajtók általában olcsóbbak lehetnek, míg a nagyobb méretű, biztonságosabb és több extra funkcióval rendelkező ajtók magasabb árkategóriába esnek. A pontos árakat befolyásolhatja az ajtó mérete, a kiválasztott kiegészítő funkciók (például zárak, üvegezés, díszítőelemek), az extra biztonsági elemek, valamint a gyártó vagy forgalmazó árképzési politikája. Általánosságban az acél bejárati ajtók ára lehet néhány száz eurótól több ezer euróig terjedhet, attól függően, hogy melyik típust és funkciókat választja. Fontos megjegyezni, hogy az ajtó árát az is befolyásolhatja, hogy a telepítést is igénybe veszi-e, és ha igen, milyen költségekkel jár ez. Általában a telepítési költségek nem tartalmazzák az ajtó vételárát, ezért mindig fontos ellenőrizni az ajtó árát a telepítési költségekkel együtt.

// Általános ismertető:

- A modern mintás HiSec bejárati ajtók kivételesen eltérnek megjelenésükben más hagyományos modellektől. Kazetta, vagy vékony válaszcsík osztja az ajtó felületét több szegmensre, ezáltal különlegesen szép megjelenést kölcsönözve neki.

- A kényelmi szempontokat is figyelembe véve, a Kitekintő és a Csengő könnyebben elérhetővé váltak, mivel a modern ajtókon körülbelül 10 cm-rel alacsonyabbra kerültek. Az új színek, mint az Antracit vagy a Havas tölgy, frissességet és stílust hoznak a bérházi vagy társas házi beltéri bejárati ajtókba.

- A festési folyamat is változott, a magasfényű festés helyett az ajtók enyhén matt selyemfényű felülettel rendelkeznek. Az Antracit ajtók esetében az enyhén szemcsézett szórt festés különleges megjelenést kölcsönöz az ajtóknak, hozzájárulva az egyediségükhöz.

- Fontos megjegyezni, hogy az ajtók megfelelnek a MABISZ ajánlásának, biztosítva a biztonságot, függetlenül a külső megjelenésüktől. A HiSec biztonsági bejárati ajtók így nemcsak esztétikai szempontból nyújtanak kiemelkedő megoldást, hanem továbbra is biztosítják a megbízható védelmet.


// Technikai paraméterek:

- Biztonsági zár:
Minden ajtó két darab egymástól függetlenül is zárható biztonsági cilinderbetéttel rendelkezik.

- MABISZ Termék-megfelelőség:
Az ajtók MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlással rendelkeznek, ami biztosítja a védelem hatékonyságát a gyakori betörési és nyitási technikákkal szemben, például zársöprés, finom nyitás, magkihúzás és savazás ellen.

- Ajtópántok Biztonsága:
Az ajtópántokat az acéltokba süllyesztették, így feszítővassal való elérésük kizárható, ezáltal megelőzve az ilyen típusú behatolásokat.

- Takaró Acéllemez Védelem:
Az ajtólapot burkoló 5 mm vastag takaró acéllemez megfelelő védelmet nyújt a tokból kifeszítés ellen.

- Masszív Konstrukció:
Az ajtók 7 cm vastagságú acél ajtók, és a merevítésükhöz 2,5 mm vastagságú magas minőségű acéllemez is hozzájárul.

- Kilincs és Pánt Megerősítés:
A kilincs és a pánt oldalán külön megerősítést kapott az ajtó, így ellenállóbb a behatolási kísérletekkel szemben.

- Ajtótok Szelvényrésze:
Az ajtótok szelvényrésze 1,5 mm vastagságú acéllemezből készült, biztosítva a toknak kellő merevséget és stabilitást.

- 15+1 Ponton Záródó Zárszerkezet:
A zárszerkezet 15+1 ponton záródik, a rögzülést acéltüskék biztosítják, és összesen 5 reteszelési ponton 3 irányba reteszel.

- Kulcs Nélküli Zárási Lehetőség:
Az ajtó kulcs nélkül is zárható belülről, növelve ezzel a kényelmet és a biztonságot.

- Megerősített Kilincs és Cilinderek:
A kilincs acélbetéttel megerősítetten van szerelve, és a cilinderek is speciális megerősítést kaptak.
Ezen jellemzők együttesen biztosítják a HiSec bejárati ajtók magas szintű biztonságát és ellenálló képességét a potenciális behatolási kísérletekkel szemben.


// Ajtó paraméterek:

- Méretek:
Az ajtó három különböző méretben elérhető: 850x2050 mm, 890x2020 mm, 950x2050 mm. A 890x2020 mm-es méret a leggyakoribb Magyarországon (90%-ban).

- Tok- és Szárnyrész Vastagsága:
A tokszelvény vastagsága 1,5 mm, míg a szárnyrész 2,5 mm vastagságú acéllemezből készült. Ez a konstrukció masszív és ellenállóvá teszi az ajtót.

- Hő- és Hangszigetelés:
A belső szigetelő réteg gondoskodik az ajtók magas hő- és hangszigetelő képességéről, biztosítva a kényelmes és csendes környezetet otthonában.

- Külső Festékanyag:
Az ajtó külső festékanyaga epoxigyanta és poliészterbázisú, hőre keményedő porhalmazú festékanyag. Ez nemcsak esztétikai, hanem tartóssági szempontból is előnyös.

- Ajtópántok:
Az ajtópántok négy darab, 3,5 mm vastag acéllemez alapú, a tokba süllyesztett, állítható csapágyas csuklópántok. Ez a kialakítás tovább növeli az ajtó stabilitását és ellenálló képességét.

- Műszaki Paraméterek:
Az ajtók megfelelnek különböző műszaki szabványoknak, mint például a MSZ EN 1192:2201, MSZ EN 1026:2001, MSZ EN 12567:2001, MSZ EN ISO 140-3:1988:2001, MSZ 14800-4:1984. Ez a szabványosság biztosítja, hogy az ajtók megfeleljenek a minőségi és biztonsági előírásoknak.


// Bevizsgált tulajdonságok:

- Légzárás (L2):
Az ajtók légzárása az L2 besorolást kapta, ami azt jelenti, hogy hatékonyan zárja le a légáramlást, minimalizálva ezzel a hőveszteséget és a huzatokat.

- Hőszigetelés (K=1.3 W/m2K):
Az ajtók kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek, a K=1.3 W/m2K érték alapján. Ez hozzájárul a fűtési és hűtési költségek csökkentéséhez, valamint a belső környezet kellemes hőmérsékletének fenntartásához.

- Léghang Gátlás (Rv = 27 dB):
Az ajtók jó léghang gátlással rendelkeznek, a Rv = 27 dB érték alapján. Ez segít csökkenteni a külső zajok behatolását, biztosítva ezzel a csendesebb belső környezetet.

HiSec acél bejárati ajtót szeretne? Kérje online ajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS+36 70 802 8108

acél bejárati ajtó raktárról, Az acél bejárati ajtók készleten vagy raktáron való elérhetősége változó lehet a kereskedők és gyártók készletszintjétől függően. Néhány gyártó vagy kereskedő lehetőséget kínálhet azonnali kiszállításra vagy azonnali átvételre, míg mások esetleg rendelésre dolgoznak. Amennyiben azonnali raktári készletre van szüksége, érdemes lehet felkeresni az acél bejárati ajtókat forgalmazó helyi kereskedőket vagy üzleteket, és érdeklődni a jelenlegi készletszintjükről. Gyakran előfordul, hogy a nagyobb kereskedelmi láncoknak vagy szakkereskedéseknek van raktáron készletük, és azonnali vásárlást tudnak biztosítani. Ha egyedi igényei vannak az ajtó méretére vagy tulajdonságaira vonatkozóan, és nem talál raktáron azonnal elérhető ajtót, akkor valószínűleg meg kell rendelnie az ajtót, és várnia kell a gyártás és a szállítás idejére. Ilyen esetekben fontos lehet előre tervezni és időben rendelni az ajtót annak érdekében, hogy az időben megérkezzen és telepítésre kerüljön.

Ajánlatkérés
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása